2777
2789
عنوان

ولم کرد رفت یهویی بی دلیل🙃💔

518 بازدید | 13 پست

خیلی دلم شکسته من هیچ بدی بهم نکردم گیر الکی ندادم اذیت نکردم نمیدونم چی شد یهو ول کرد رفت بدون اینکه چیزی بگه💔

باید اذیت میکردم مثل این سلیطه ها اوار میشدم رو سرش؟ یا اون تنوع طلب بود؟😢

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

اره منم ول کرد 

ب درک بده ب جهنم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قلب شکسته چیکار کردی؟

گذشت 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عادت کردم 

کتاب تکه هایی ع کل یک منسجم رو بخون 

گاهی باید رها ونی 

باید بپذیری ک تنهایی

عادت کردم  کتاب تکه هایی ع کل یک منسجم رو بخون  گاهی باید رها ونی  باید بپذیری ک ت ...

اره اتفاقا دارم میخونمش فصل ۵ ام

ولی واقعا سخته

خیلی نامردیه الکی ول بشی😭

چجوری گذروندی؟ مگه میگذره اخه😭

اره میگذره نگدان نباش 

تاپیک قفل شد

خدا شفا بده عزیز،   

بلوف پرستار!!! 

اونی ک بیشتر بلوف میزنه شمایی. من تاپیکام واضحه. 

و احتمالا شهرتون مشکل داره! 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
تاپیک قفل شد خدا شفا بده عزیز،    بلوف پرستار!!!  اونی ک بیشتر بلوف میزنه شمایی. م ...

خب شهر شما درست تو پاک و سالم تو مریم مقدس🖕

تاپیک قفل شد خدا شفا بده عزیز،    بلوف پرستار!!!  اونی ک بیشتر بلوف میزنه شمایی. م ...

ادمایی مثل تو ک سریع میان جا نماز ابکشی از همه بد ترن😂

سعی میکنی با تین حرفا از سوزشت کم کنی😂

فعلا میبینم اونی ک از سوزش جزغاله شده تویی😂

از تاپیکمم بکش بیرون مزاحم نشو تا سر ندادم گلوت جیندا