2777
2789
عنوان

ایده و فوت و فن واسه پختن توی سرخ کن

2464 بازدید | 12 پست

واسه غذا پختن توی سرخ کن بدون روغن اگه ایده ای برای پخت غذا دارید اینجا بگید لطفا یا اگه نکته ای، فوت و فنی توی پخت غذاها هست که بهتر بشن لطفا بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی هر چی درشت تر خوشمزه تر 😍 

پس درشت خرد کنم خیلی نازکش نکنم خب به خود سیب زمینی چیزی نزنم واسه خوشمزگیش روغن کلا نزنم یا لازمه؟ 

مرغ هم درست کردید باهاش؟ 

کاغذ مخصوص سرخ کن هم نیازه؟ چون میگن ظرفش خیلی نشورید تفلون اینا ضعیفه و این حرفا میگم آخه توی دی جی نظرات زیر کاغذ سرخ کن ها رو خوندم میگن خیلی با کیفیت نیستن و به غذا میچسبن

پس درشت خرد کنم خیلی نازکش نکنم خب به خود سیب زمینی چیزی نزنم واسه خوشمزگیش روغن کلا نزنم یا لازمه؟& ...

روغن و نمک و فلفل و یه کوچولو زردچوبه بزن خوش طعم میشع روغن مثلا یه قاشق سر خالی کافیه