2777
2789

من یه ماه لیدی میل خوذدم تاثیر داشت

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم دارم استفاده میکنم 

چند هفته ای؟؟

من خیلی تحقیق کردم ترومام از لیدی میل بهتره

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
چقدر به وزن بچه اضافه شد 

یک کیلو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
چه خوب خداروشکر من ۳۱ هفتم عزیزم 

به سلامتی گلم 

من 21هفته م 

تازه شروع کردم ترومام رو

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
راستش منم لیدی میل گربتم‌ولی دیدم‌میگن ترومام بهتره ولی من لیدی میل یکم‌حس میکنم‌بهتر شدم من شیرمو ...

منم فعلا از ترومام استفاده میکنم تا ببینم چطوره هفته ای یه قوطی میخورم شما چی روزی دوبار میخورم