2777
2789
عنوان

معده

| مشاهده متن کامل بحث + 5050 بازدید | 40 پست
من پولیپ و سوزش معده داشتم رژیمی که دکتر بهم داد رو حدودی یادمه: هر چیز ترش و شور ممنوع: ترشی، شور ...

مشکلت کامل حل شد یعنی منم درمان میشم من حاظرم هیچی نخورم اما خوب بشم به نظرت آبمیوه خوبه ؟

مشکلت کامل حل شد یعنی منم درمان میشم من حاظرم هیچی نخورم اما خوب بشم به نظرت آبمیوه خوبه ؟

من اول زیر نظر فوق تخصص گوارش پولیپ معده امو برداشتم و دارو گرفتم و رژیمو رعایت کردم، بعدم برا اضطرابم رفتم روانپزشک(مشکل گوارشمم گفتم) اونم یه قرص داد .ولی با این حال بازم رعایت نکنم سوزش معده میگیرم مثلا شام امشب که پودر لیمو عمانی داشت معده امو سوزوند، بازم خدا رو شکر، شما جوونی و قطعا خوب میشی فقط خود درمانی نکن، اول یه فوق تخصص خوب پیدا کن که به نظرم با توضیحاتت دکتر خودت باید خوب باشه، بعدم درمانتو کامل کن، رژیم موازی درمانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابت آبمیوه هم خوبه ولی چون حجم بالایی از میوه تبدیل میشه به یه ذره آبمیوه، روزی یه فنجون بیشتر نباید خورده بشه، اونم ناشنا نباشید(باعث افزایش ناگهانی قند خون میشه)

من اول زیر نظر فوق تخصص گوارش پولیپ معده امو برداشتم و دارو گرفتم و رژیمو رعایت کردم، بعدم برا اضطرا ...

بله دکتر من هم دکتر معروفی هست فوق تخصص بهم گفت نگران نباش خیلی کم سلول ها تغییر شکل داده گفت فقط کمی باعث نفخ میشه من رعایت میکنم باید پیش روانپزشک هم برم فقط خدا خودش کمکم کنه که زود خوب بشه چون من بچه کوچیک دارم 

بابت آبمیوه هم خوبه ولی چون حجم بالایی از میوه تبدیل میشه به یه ذره آبمیوه، روزی یه فنجون بیشتر نبای ...

یکی میگه شبا عرق نعناع با بارهنگ بجوشون بخور یکی میگه آب سیب زمینی صبح ها بخور میترسم اینا اشتباه درسته ؟

یکی میگه شبا عرق نعناع با بارهنگ بجوشون بخور یکی میگه آب سیب زمینی صبح ها بخور میترسم اینا اشتباه در ...

ببین عزیزم چیزایی که من گفتم یه رژیم معقوله که مواد محرک معده رو کاهش داده ولی چیزایی که شما گفتی دارو طب سنتیه که هیچ کس جز پزشکت نمیتونه نظر بده، فقط من یادمه دکتر گفت هر مدل نعناع و هرچی اسانسشه(عرق، دوغ نعناع، آدامس و... ) رفلاکس میاره

پس فقط و فقط دکترته از وضعیتت خبر داره و حق تجویز داره، اگر کسی چیزی گفت اول بررسی کن اگر خودت به نتیجه نرسیدی، از دکترت بپرس بعد بخور، چون ممکنه چیزی که برای 90% جامعه مفید باشه، برای یه نفر دیگه مثل سم عمل کنه، مثلا خاله ام اسرار داشت مادرم بعد جراحی حتما شیره و ارده بخوره تا تقویت بشه ولی دکتر گفته بود شیرینی و چربی ممنوع و انقدر خاله ام در گوش مادرم خونده بود که مادرم فکر میکرد من میخوام ضعیف بشه و بکشمش که نمیزارم هر چیزی بخوره و منم سکوت کردم و...... شاید کسی باورش نشه که یه ادم بالغ با نصف قاشق چایی خوری ارده و شیره حالش به حدی بد شد که داشت جلومون جون میداد و تا چندروز حالش بد بود

ببین عزیزم چیزایی که من گفتم یه رژیم معقوله که مواد محرک معده رو کاهش داده ولی چیزایی که شما گفتی دا ...

درسته کاملا حرفتون منم واقعیت خورم ترسیدم این کارو بکنم به نظرم همون راه پزشک و پیش برم خیلی بهتر

درسته کاملا حرفتون منم واقعیت خورم ترسیدم این کارو بکنم به نظرم همون راه پزشک و پیش برم خیلی بهتر

توکلت به خدا باشه، اضطراب از همه چی بدتره، با آرامش درمانتو ادامه بده و شکرگزار خدا باش که چیزی که قرار بود 10 15سال دیگه برا معده ات خطرساز بشه رو الان بهت نشون داده که درستش کنی و 100سال عین بنز برات کار کنه

توکلت به خدا باشه، اضطراب از همه چی بدتره، با آرامش درمانتو ادامه بده و شکرگزار خدا باش که چیزی که ق ...

قربونت برم تنها کسی هستی که با حرفت آرومم کردی اکر خدا قبول کنه میخوام برم امام رضا برای مامان گلت برای خودت حتما دعا میکنم چون واقعا تو این چندروز بدترین روزای زندگیم بود مرسی که به همه سوالام جواب دادی 

قربونت برم تنها کسی هستی که با حرفت آرومم کردی اکر خدا قبول کنه میخوام برم امام رضا برای مامان گلت ب ...

فدات عزیزم، من که کاری نکردم فقط هرچی این مدت از دکتر رفتنامون یاد گرفتم بهت گفتم که امیدوارم اشتباهی نکرده باشم، اتفاقا مامانم گفت بهت بگم به حرف هیچکس(شامل من هم میشه😂) گوش نده، فقط و فقط دکترت و تا ته درمانتو پیگیر باش و وسطش ول نکن

پیشاپیش زیارتتم قبول باشه و ممنون که یاد ما هم میکنی، بنده خدا مادرم مشهد رفتن آرزوش شده ، دعا کن حالش بهتر بشه بریم پابوس آقا

فدات عزیزم، من که کاری نکردم فقط هرچی این مدت از دکتر رفتنامون یاد گرفتم بهت گفتم که امیدوارم اشتباه ...

قربونت برم حتما من پیگیری میکنم به مامانم بگو برام دعا کنه مامانا دعاشون گیراست منم برم پابوس امام رضا ازش میخوام مامان زودتر خوب بشه برسید خدمتش حتما یادتون میکنم 

علایم مادرتون چی بود؟

هلیکوباکترو اکثرا دارن ولی وقتی همراه عوارضه باید درمان بشه

مادرم هلیکوباکتر داشت ،دکتر دارو میداد، علائم خوب میشد، آزمایش خون منفی میشد، سال بعد عود میکرد؛ حالتی دقیقا مشابه مسمومیت غذایی(دل پیچه همراه سنگینی و تهوع و افت فشار چندروز غذا کم میخورد و گاهی زیر سرم میرفت خوب میشد)، سال بعدی هر 6ماه و سال آخر هر 3ماه اینجوری میشد، سال آخر حدود 5کیلو وزن کم کرد و زود سیر میشد و حجم غذاش نصف شده بود

من از همراهان بقیه کتسر معده ها سوال کردم، تقریبا اکثریت تایید کردن علائمی که تو گوگل هست اغراق شده هست و با دو سه تا علامت، که کاهش وزن 10% (بی دلیل) قطعا یکی از علامتاش بوده آندوسکوپی کردن و بیماری تشخیص داده شده

هلیکوباکترو اکثرا دارن ولی وقتی همراه عوارضه باید درمان بشه مادرم هلیکوباکتر داشت ،دکتر دارو میداد، ...

کاهش وزن یعنی یا دفع زیاده یا کم غذایی درسته؟

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست