2777
2789

سلام من ژل لب زدم خیلی ورم کرده انگار دوتا سوسیسِ بزرگ روی لبامه خیییلی میترسم اگه تجربه دارید کمکم کنین آروم شم، شنبه ی آینده عروسی داریم میدونم ریسک احمقانه ای کردم ولی ممنون میشم که سرکوفت نزنین 😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه چهارروزه میخوابه ورمش

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
اين قدر نبايد زياد باشه ميتونيد كمپرس سرد بذاريد و كپسول اناهيل هر دوازده ساعت يكي بخوريد

تا نزدیکای دماغم ورم کردم ، البته خیلی تاکید کرد که نترسیا ورمش زیاده مطمئن باش تا دوشنبه میخوابه 

این کپسول چیکار میکنه؟ چون فقط به من سفالکسین داده

من پزشكم و كارم زيباييه اين كپسول عصاره گياه اناناس هست و ورم را كاهش ميده اما مواظب تغيير رنگ لب باشيد اگه اتفاق افتاد حتما به پزشكتون مراجعه كنيد