2777
2789
عنوان

بچه ی سومم کاش اونی باشه که میخوام

788 بازدید | 41 پست

بچه هاسلام چندروزه میخوام تاپیک بزنم که برام دعاکنیدمن دوتادختردارم که هیچ وقت به جنسیتشون که چی هستن اهمیت ندادم واسه هرکدوم که خدابهم داده هزارمرتبه شکرگزاری کردم ولی مدتی بودخودبچه هام همش ميگفتن مام مثل بچه های دیگه داداش میخوام اینقدرگفتن که خودمم به ذهنم افتاده واسه همین۵ماهی تحت نظرمتخصص رفتم

انشاءالله این یکی یه پسر سالم و صالح باشه براتون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاله خدا دخترات رو حفظ کنه و یه پسر کاکل زری هم بهت هدیه بده و شما هم صالح تربیتش کنی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

طبیعیه دیگه آدم دوست داره از هر دو جنس بچه داشته باشه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

برام رژیم نوشت وچندتاآزمایش واسه خودموشوهرم دیگه من تاتونستم همشونورعایت کردیم ولی سر۳ماه متخصص گفت دیگه کافیه واسه بدنت ضررداره ولی من ترسیدم اینباررفتم پیش طب سنتی اونم همون داروهارودادکه متخصص میدادباچندتادروی گیاهی 

چرا بچه هاتو جوری بزرگ کردی که بدون وجود پسر حس کمبود کنن؟ 

مامان من بود اول میگفت بچه اوردن تصمیم شخصی منه به شما ربطی نداره بعدم میگفت بچه عروسک نی واسه خواست شماها بیاد. 

من میگم 20 تا بچه ام میارید بیارید چقدرم عالی که یکی میتونه 20 تا بچه رو بزرگ کنه و بهشون برسه، ولی واسه جنسیت یا واسه حرف مردم و چرت و پرت و از روی هوسای بچگونه نه دیگههههه. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش