2777
2789
عنوان

کارت نکسو

42258 بازدید | 31 پست

سلام دوستان کسی کارت نکسو داره؟ 

راضی هستین یا نه؟ 

چه مزایایی داره؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

سلام خودم راستش نگرفتم و تجربه ای ندارم ولی اینا رو توی گوگل راجبش خوندم 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفاوت سود نکسو و کارت عادی بانکی چقدر است؟ 

چرا عزیزم؟  کلاهبرداری بود یعنی؟

اول اینکه توی کارت خوان های سیار جواب نمیده دوم اینکه درصدی از پولم خود به خود کم شد وقتی پرسیدم جواب قانع کننده ای ندادن با هر برداشت  و خرید از کارت نکسو مبلغی کارمزد هم کم میشه مثلا ۱۰۰ تومن خرید میکنید ۱۰۲ تومن کم میشه ارسال وچاپ کارت رایگان بود ولی اینطوری عوضشون درمیارن

اول اینکه توی کارت خوان های سیار جواب نمیده دوم اینکه درصدی از پولم خود به خود کم شد وقتی پرسیدم جوا ...

مرسی بابت توضیحات😘

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
اول اینکه توی کارت خوان های سیار جواب نمیده دوم اینکه درصدی از پولم خود به خود کم شد وقتی پرسیدم جوا ...

منم دارم و برام سوال پیش اومده بود. تماس گرفتم بهم توضیح دادن که چون قیمت هر واحد صندوقشون بیشتر از هزار تومنه، وقتی جایی کارت می‌کشی یا خرید اینترنتی میکنی ناچارن یه واحد بیشتر صندوق باطل کنن و اون مبلغ بقیه پولتون به همون حساب بانکی واریز میشه. رو اپ ویپاد میتونید گزارش واریزا رو ببینید.
بعد اینکه من رو کارتخوان سیار امتحان کردم جواب داده‌ها نمی‌دونم چرا شما نتونستید استفاده کنید.

من راضیم.. یعنی مقایسه که میکنی با کارت بانکی خوب سودش بیشتره، همون کاراییم داره. چمیدونم مثلا جایی خرید کنی کارت بکشی، پول کارت به کارت کنی یا اینترنتی چیزی بخری. همه این کارارو میتونی باهاش بکنی از اون ورم سودش خیلی بهتر از بانکه. مطمئنم هست.

من راضیم.. یعنی مقایسه که میکنی با کارت بانکی خوب سودش بیشتره، همون کاراییم داره. چمیدونم مثلا جایی ...

ببخشید سودش چجوریه؟میدونید؟ ینی مثلا اگ حقوق ماهانمون رو انتقال بدیم داخلش ، ب همون پول داخل کارت سود تعلق میگیره؟ 

ببخشید سودش چجوریه؟میدونید؟ ینی مثلا اگ حقوق ماهانمون رو انتقال بدیم داخلش ، ب همون پول داخل کارت سو ...

از بانک که واقعا بهتره. مثلا وقتی حقوقتونو میریزن تو کارتتون، همون مبلغ در طول ماه کم کم استفاده میشه . مثل منم باشین آخرای ماه دیگه خیلی چیزی نمیمونه ته حساب :))))) حالا بانک میاد سود شما رو بر اساس کمترین موجودی حسابتون تو ماه محاسبه میکنه که خوب عملا عددی نمیشه دیگه
ولی نکسو چون به صندوق درآمد ثابت وصله و صندوقای درآمد ثابتم سودشون روزشماره، سود هر روز بر اساس موجودی حسابتون تو اون روز محاسبه میشه. یعنی اگه امروز بیست میلیون داشته باشین تو حسابتون سود بیست میلیون رو میگیرین فردا شده 19 میلیون سود 19 میلیون و الی آخر.

از بانک که واقعا بهتره. مثلا وقتی حقوقتونو میریزن تو کارتتون، همون مبلغ در طول ماه کم کم استفاده میش ...

چقد جالب و خوب ! شما کارت نکسو رو چندوقته دارین? سودش کجا میره ?میاد داخل کارت یا چی? چجوریه?