2777
2789

من امروز فهمیدم خواهرشوهرم برای کاری پول لازم داشتن شوهرم بهشون ۳۰ میلیون داده درحالیکه به خواهرش گفته به کسی نگو حتی زنم حالا باخواهر شوهرم صحبت میکردم گفتم جور شد پولتون نگفت همسرم بهشون داده گفت اصلا دادشم زنگ زدم ج نداد حالا کاری ندارم این باخواهرش زیاد بده بستون دارن کاری ندارم اما امروز آخر از زیر زبونش کشیدم خودش گف ۳۰ تومن دادم‌گفتم بکسی نگه حتی تو 

واقعا نمی‌فهمم دلیل این کاراشو اعصابم خرابه حالا میگن چه زندگی دارن مرده میگه به زنم نگیدالان باید چجور رفتاری کنمم شوهرم  نمیگه بمن هیچیو😪

من اگه جای شما بودم میگفتم این خوبه که به خواهرت کمک کردی اما اصلا کارت درست نبوده که با من درمیون نذاشتی بالاخره ما زن و شوهریم زندگی مشترک چیه پس 

به نظرم بهش بگو خیلی ازین کارش دلخوری و ناراحت شدی با یه لحن آروم و مهربون که خودش پشیمون بشه 

من اگه جای شما بودم میگفتم این خوبه که به خواهرت کمک کردی اما اصلا کارت درست نبوده که با من درمیون ن ...

قهر کردم باهاش آخه یه بار دو بار نیس کلا خیلی چیزارو پنهون میکنه نمیدونم فازشو اصلا خوشش نمیاد زیاد سر از کارش دربیارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهر کردم باهاش آخه یه بار دو بار نیس کلا خیلی چیزارو پنهون میکنه نمیدونم فازشو اصلا خوشش نمیاد زیاد ...

عزیزم منم همسرم همینطوری بود ولی سعی کردم دیگه با عصبانیت باهاش صحبت نکنم و جوری رفتار کنم که دوست داره خداروشکر الان خیلییی بهتر شده به نظر من شماهم کتاب هنر زن بودن رو بخون دوتا کتاب با این عنوان هست یکی نویسندش خانوم مورگان هست یکی دیگه ایرانیه هر دوتاشم فوق العاده عالین و به من خیلی کمک کردن الان احساس میکنم آرامش اعصاب دارم 

عزیزم منم همسرم همینطوری بود ولی سعی کردم دیگه با عصبانیت باهاش صحبت نکنم و جوری رفتار کنم که دوست د ...

مرسی‌عزیزم باشه حتما میخونم 

یعنی همسر شماهم پنهونکاری میکرد. البته بگم بچه ننه نیس 

اصلا نمیزاره کسی دخالت کنه زندگیمون ولی آخه منو محرمش نمیدونه دیگه داره دیوونه ام میکنه 

به نظرم این دوتا کتاب رو حتما بخونید و به چیزایی که میگه عمل کنید همسرتون باهاتون دوست میشه و تو کاراش ترجیح میده باهاتون مشورت کنه کتابای زیادی در این مورد هست بخونید و تاثیرش رو ببینید 

مرسی‌عزیزم باشه حتما میخونم  یعنی همسر شماهم پنهونکاری میکرد. البته بگم بچه ننه نیس  اصل ...

یه جورایی آره یعنی متوجه شدم توی بعضی چیزا از مادر و خواهرش مشورت میگرفت یا بعضی از رفتارای منو گفته بود به خانوادش اما الان دیگه میدونم چطوری باهاش رفتار کنم که فقط منو محرم رازش بدونه 

من قبلا خیلی عصبی بودم و گریه میکردم از دستش اما الان خداروشکر خیلی بهتر شده یعنی تغییر رفتار من باعث تغییر رفتار اون شد 

[QUOTE=319482437]یه جورایی آره یعنی متوجه شدم توی بعضی چیزا از مادر و خواهرش مشورت میگرفت یا بعضی از ...

نمیدونم عزیزم یکی از آشنایان کتاباشو برام خرید دو تا کتابه یکیش نویسندش ایرانیه و دیگری خارجی هر دوتاشونو من خوندم و عالی بودن توی نت سرچ کنید میاره، عکساشونو فکر کنم بتونیم سفارشم بدین

نمیدونم عزیزم یکی از آشنایان کتاباشو برام خرید دو تا کتابه یکیش نویسندش ایرانیه و دیگری خارجی هر دوت ...

ممنون‌ از راهنماییت عزیزم سعی میکنم حتما تهیه کنم

ممنون‌ از راهنماییت عزیزم سعی میکنم حتما تهیه کنم

خواهش میکنم گلم 

فقط بگم نویسنده یکی از کتابا مارابل مورگان و کتاب دیگری محسن پور احمد هست 

امیدوارم زندگیت عالی بشه عزیزم در پناه خدا باشین❤