2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

فقط یکی از داداشام میگف راه دورع 

سختیای خودشو داره راه دور 

مامانم بهش گفت بتو مربوط نیست 

هرچی دخترم بگع همونه. 😁

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

آره مخالف بود بابام یکسال شوهرم اومدو رفت منم گفتم یا این یا هیچکی دیگه اعتصاب غذا کردم لاغر شدم مریض شدم بازم دل بابام به رحم نمیومد آخرش گفت اگه انتخابت اینه برو ولی هیچوقت دیگه برای هیچ کاری پیش من نیا. منم گفتم باشه و رفتم یه شهر دیگه واسه زندگی

البته ورق برگشتو برگشتم پیش خانوادم و روابطمون خوب شد.

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

من آره ولی مخالفت مامانم فقط یک ماه طول کشید چون هنوز ندیده بودتش و صرفا بخاطر سنش مخالفت میکرد ولی وقتی دیدش و شناخت پیدا کرد گفت اوکیه الانم عاشق دامادشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

من آره ولی مخالفت مامانم فقط یک ماه طول کشید چون هنوز ندیده بودتش و صرفا بخاطر سنش مخالفت میکرد ولی ...

خانواده منم بدون اینکه ببیننش قضاوتش کردن هم به خاطر سنش هم شغلش 

امیدوارم عشقتون پایدار بمونه عزیزم

خانواده منم بدون اینکه ببیننش قضاوتش کردن هم به خاطر سنش هم شغلش  امیدوارم عشقتون پایدار بمونه ...

مال من اخه 6 سال ازم کوچیکتر بود من 74 ای ام ولی اون متولد 80 ولی از صدتا پسر 30 ساله فهیم تر و باجربزه تر بود و اینها باعث پیش داوری مامانم بود

ببین عزیزم اگه اون ادم تو قسمت و سرنوشتت باشه همه دنیا هم که مخالفت کنن و قضاوت تهش شما دوتا مال همید اینو بهت قول میدم عشق واقعی نابود نمیشه هیچوقت

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A