2777
2789

فردا انتقال جنین دارم و قرار بود سرم ای وی ای جی بزنم که گیرم نیومد و نشد که بزنم 🥺 خیلی ناامیدم ، میشه دعام کنید که مثبت بشه 😭😭😭😭😭 

خدایا تو رو به حضرت زهرا و این ایام عزیز من را شرمنده شوهرم نکن ،خودت شاهدی که چقدر سختی کشیدم تواین راه😔

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مثبتی.

تو برو حامله شو، منم ۳ماه دیگه انتقال میدم میام دنبالت😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

از حضرت ابوالفضل بخواه نذرش کن 

خیلی مهربونه 

منم دعات میکنم 

تو هم منو دعا کن دوست قشنگم🌸🌈

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   
عزیزم این کارا دست خداست من تو ناامیدترین روزم بیبی چکم مثبت شدو الان پیشم داره بازی میکنه خدا برات ...

الهی خیر زندگی و بچتون راببینید و کنارهم ۱۲۰سال سلامت و شاد زندگی کنید ،التماس دعا🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد

تو رو خدا دعا کنین قلب نی نی من تشکیل بشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

انشالله بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا س خودش دامنتو سبز کنه واست آیه الکرسی خوندم

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

براتون یه دعای توسل میخوتم ان شاءا... که نتیجه بگیرید

الهی خدا خیر و برکت بهت بده ، منم برای شما دعای ده هزار صلوات میخونم🌹❤️❤️❤️❤️ حاجت روابشید 

از مامانم خواستم برات دعا کنه اخه اون پیش خداس نزدیکتره به خدا🙂

🥺🥺🥺🥺 ممنونم مهربون ....خدارحمتشون کنه ،روحشون شاد ،براشون دعای ده هزارصلوات میخونم ...