2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

429 بازدید | 7 پست

سلام مامانای با تجربه گوشت خروس برای زردی نوزاد خوبه؟؟چ غذاهایی باید بخورم ک بچم زردیش برطرف شه لطفا راهنماییم کنین و این ک قطره بیلی ناستر رو تا چند روز باید بدم؟؟

ربطی به مادر نداره عزیزم. شما باید به بچه زیاد شیر بدی که دفعش زیاد بشه و جای بچه خنک باشه اگر زردی ...

اولین روز ۸بود اوردمش خونه شد ۱۲ بردمش دکتر دستگاه داد ی روز تو دستگاه داشتمش شد ۱۰ دیگ تو دستگاه نذاشتمش خنکی خوردم دو سه روز پیش باز تست گرفتم شد ۹.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین روز ۸بود اوردمش خونه شد ۱۲ بردمش دکتر دستگاه داد ی روز تو دستگاه داشتمش شد ۱۰ دیگ تو دستگاه نذ ...

یه شب دیگه هم میزاشتی بد نبود. حالا اشکال نداره همونن قطره رو بهش بده زیاد هم بهش شیر بده و در کل طول میکشه تا کامل سفید بشه و زردی بره.

من پسرم ۱۲.۵ بود گذاشتم زیر دستکاه شد ۱۰ یه مدت ۱۰ بود تا شد ۸ بعدم تموم زردیش از ۳ روزگی شروع شد تا ۴۵ روزگی تموم شد