2777
2789
عنوان

موهای کرکی....

211 بازدید | 8 پست

سلام

من بدنم خیلی پر مونه

اما کرکی رفتم لیزر کنم گفت اینا ضخیم میشن

جالا چیکار کنم واقعا زیادن....

یه راهکاری نیست که استفاده کنم کمتر بشن؟؟

دکلره کنم چطورن باز خیلی مشخصه اینم بگم مشکی رنگن

وای مث من 

رو باسنم کلی موی کرکی هست 

همینطور روی قفسه سینم،ک البته خیلی نازکن ولی خب بدم میاد پوستم با مو باشه 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوربودم الان کلا ندارم ۵سال مدام اپیلاسیون انجام دادم حتی یبارم ژیلت نزدم یا چیز دیگه. عالی ب ...

اپیلاسیون باعث جوش و زیرپوستی شدن نمیشه؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

اپیلاسیون کن بعدش روغن مورچه بزن خیلی موثره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
اصلا اصلا من تازه پوستم حساسه و نازک .

عزیزم مارکی ک استفاده میکنی رو میگی و اینک بعد از اپیلاسیون چی میزنی پوستت؟

عزیزم مارکی ک استفاده میکنی رو میگی و اینک بعد از اپیلاسیون چی میزنی پوستت؟

من میرفتم کلینیک . بعدش میرفتم دوش و تمام.حالا اگه دوس داشتی روغن بدن بچه فیروز بزن. ولی من هراز گاهی میزدم.

من میرفتم کلینیک . بعدش میرفتم دوش و تمام.حالا اگه دوس داشتی روغن بدن بچه فیروز بزن. ولی من هراز گاه ...

ممنونم❤🌹