خانما ما خونه مادرشوهرم اینا بودیم مهمونی بود بعد یهو تو مهمونی حرفایی زده شد و به قومیت منو تحقیر کردن مثلا گفتن اینطوری هستن و توهین بود بنظرم چون احترام نذاشتن منم خیلییییی ناراحت شدم رفتم تو اتاق گریه کردم شما براتون پیش اومده؟ اگه به قومیتتون توهین بشه عکس العملتون چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از اقوام همسر در جمعی که من بودم یه متلکی نسبت به ترکها گفتن
چیزی نگفتم
الان اون یکی برادر هم با یه خانم ترک ازدواج کردن
توی جمعی که اون فرد حضور داشتن با خوشرویی گفتم خدا رو شکر که از ترکها خیر دیدید
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا گریه عزیزم باید جواب تک تک شون رو با همون ادبیات خودشون میدادی ، بالاخره اوناهم متعلق به ...
عزیزم مشکل اینه من بخوام جواب بدم زود اشکام سرازیر میشه و میلرزم دیگه اون موقع جوابی ندادم فقط همسرم تو اتاق اومد پیشم حقو بهم داد و گفت میخوای بریم ما هم بدون ناهار بدون خداحافظی رفتیم ولی یکی زنگ نزد معذرت خواهی