2777
2789
عنوان

چطور و از کجا کیس ازدواجی پیدا کنم؟

348 بازدید | 21 پست

سلام من یه پسر 28 ساله هستم، ساکن تهران ، کارشناسی مهندسی عمران دارم و کارمند هستم در یک شرکت بین المللی و درکل پسر آروم و درونگرا و احساسی هم هستم و اصلا اهل دود و دم و سیگار و مشروب و اینجورچیزا نبودم و نیستم و سمت این چیزا نرفتم و از طرفی هم اهل رفیق بازی و دختربازی و سرگرمی و اینکارها هم نیستم و خیلی دوست دارم که ازدواج کنم و یه زندگی خوب و سالم و آروم داشته باشم اما خیلی وقت هست (بیشتر از یکسال) دنبال کیس مناسب برای ازدواج میگردم از هرجا که فکرشو بکنید اما هیچکس پیدا نشده که تمایل به ازدواج نشون بده و همچنین مادرم هم خیلی وقته به کل خانواده و دوستان و آشناها سپرده که برای من دختر مناسب برای ازدواج پیدا کنن اما هیچکس به خدا نیست و پیدا نمیشه و هیچ دختری الان تمایل به ازدواج نداره و برای همین دچار ناامیدی و بی انگیزگی شدم و کارم شده حسرت خوردن به دختر و پسرایی که باهم هستن و نمیدونم واقعا باید چیکار کنم که یه نفر هم پیدا بشه که منو درک کنه و منو دوست داشته باشه و بیاد با من ازدواج کنه همه هم تعریف میکنن و میگن پسر خوب و سالمی هستی ولی هیچکس منو نمیخواد و نمیخواد با من ازدواج کنه آخه چیکار کنم که یه کیس مناسب پیدا کنم برای ازدواج و از کجا ؟ لطفا منو راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس بیکاری  برو بابا این نعمت مجردی و پولداری ک خدا بهت داده رو قدر بدون  راحت بریز و ...

داره میگه نیاز داره ازدواج کنه 🙄 خداروشکر عقل داره می‌فهمه ک باید با ازدواج نیاز جنسی و روحیش و برطرف کنه

💗

خب خواستگاری رفتی رد کردن ؟؟ علتش چی بوده 

تا حالا کسی دوس نداشتی بری خواستگاری اون یا علاقه قبلی باشه ؟ 

معرف سپردی 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
سلام  همینکه از ما میپرسی برا کیس ازدواج یعنی خیلی دیگه پسر خوبی هستی وگرنه الان چیزی که زیاده ...

ممنونم ولی به خدا ما داریم هرچی میپرسیم و پیگیری میکنیم کسی پیدا نمیشه و همه میگن نمیخوایم آشنا بشیم و ازدواج کنیم و همه گارد دارن به ازدواج. توروخدا اگه شما مورد ازدواجی میشناسید به من معرفی کنید براتون جبران میکنم واقعا

حسنا رو گفتی عیبت رو هم بگو. مگه میشه آنقدر خوب باشی اما کسی نخواد باهاتون ازدواج کنه

عیب هم هرکسی داره بله و به نظر خودم عیب هایی که من دارم کم حرفی و درونگرایی و ساکت بودن و خیلی اجتماعی نبودن هست.