2777
2789
عنوان

فیلم رقصم در عروسی +فیلم لرا بشتابید😉🫂🦋💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 77 پست
اسی من ترکم ولی عاشق لرا و کردا هستم چند تا دوست لری هم دارم ولی زبونتون خیلیییی سخت میاد واسم 😅 خ ...

عزیزی🌺💙

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی ماعم لک لرستان هستیم 

ولی این لباس بختیاریاست 

زنده و پاینده باشید

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
خب لرها دهاتین دیگ فرانسوی ک نیستن😹😹

جون بابا بچه شانزه لیزه نکشی مارو 

شما از کدوم ایالتی خوشگله؟

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

از ویژگی های بارز لباسای بختیاری و محلی بوشهری که دیدم 

رنگای شاد و خوشگلشونه 

خیلی دوست داشتنیه

اره چارقد میبندین و رقص با دستمال؟ منم از همون لرام😁

اره همون

خانواده شوهرم لرن. من عاشق لباس و رقصشونم . عروسیاشون خیلی خوش میگذره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

جون بابا بچه شانزه لیزه نکشی مارو  شما از کدوم ایالتی خوشگله؟

ولش کن بابا یه چی پروند کسی این جور حرفا بهش بر میخوره که اینجوری باشه این عروسی دو هزار و چهارصد نفر دعوتی داشته و همه خانم هایی که دارن میرقصن هر کدوم از یه قسمت تهران میشنن واسه اون خانم که میگه دهاتی خاننده هم ایمان کریوند هست برنده عصر جدید 😍

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

ولش کن بابا یه چی پروند کسی این جور حرفا بهش بر میخوره که اینجوری باشه این عروسی دو هزار و چهارصد نف ...

ایشون نمیدونه هنوز روسری های سرتون یا فقط دامن لباساتون هر کدومش از نظر قیمتی  ، ۱۰ برابره گرون ترین لباسشه

ایشون نمیدونه هنوز روسری های سرتون یا فقط دامن لباساتون هر کدومش از نظر قیمتی  ، ۱۰ برابره گرون ...

اره من لباسمو خیلی گرون کرایه کردم واسه یه شب وقتی کسی علم نداره نباید دهنشم بی موقه باز کنه دیگه 

شما قشایی هستین گلم؟

نه.قشقایی مگه ترک نیس؟

خانواده شوهرم لرن. هممون هم‌شیراز زندگی میکنم.

استان فارس هم لر داره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷