2777
2789
عنوان

با دوستم قهرم، بیاین لطفا

344 بازدید | 8 پست

سلام، میدونم زیاد شد ولی لطفاً بخونین و نظرتون رو بگید🥲

بچه ها منو دوستم باهم اوکی بودیم ولی ی مدت پیش حالم بد بود و موقعی که داشتم باهاش حرف میزدم اون حرفامو جدی نگرفت و خلاصه هی به مسخره بازی اینا گرفت و من اعصابم خورد شد و گفتمش که خفه شو، و خب اون به جای اینکه درک کنه که من حالم بد بود و توی اون موقعیت نباید اون حرفارو میزد طلبکار بود که چرا اینو گفتی و خلاصه همینجوری بحث ادامه پیدا کرد و خلاصه داشتم میگفتمش که موقعی که حالم بده اینکارو نکن یا مثلاً فلان چیزو نگو و خب حس کردم دارم برا در و دیوار میگم و گفتمش که حرف زدن فایده نداره و ولش، و اون یهو برگشت گفت که ما باهم نمیسازیم و بیا کات کنیم:)))

خیلی حس بدی بود شنیدنش، و خب از اونجایی که من بهم خیلی خیلی برخورد بهش گفتم نمی گفتی هم برام مهم نبود به هرحال که ما حتی دوستم نیستیم (ولی اینطور نیست)

،اون جوابمو داد که: ولی من تورو دوست خودم میدونستم:)

و دیگه جوابشو ندادم..

الان دوهفتس که گذشته و هر روز سرکلاس میبینمش ولی وانمود میکنم که برام مهم نیس ، ولی دلم براش تنگ شده،، چه کنم؟زده به سرم بش پیام بدم ولی وقتی اون کاتیده بام حس میکنم با اینکار خودمو کوچیک میکنم.. شما جای من بودین چیکار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارش بره  حالا اون هم داشت شوخی میکرد و خدایی بین رفیقا زیاد پیش میاد اما اینکه گند بزنه به ...

اگه بهش پیام بدم و با حرف همه چیو حل کنیم چی؟..

وای واقعا ذهنم درگیر شده