2777
2789
عنوان

آیا فلانی حس شیشمیه؟

70 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

یکی رو می شناسم که به نظرم حس شیشمی خوبیه 

مثلا چندبار که دور هم جمع شده بودیم به یکی گفت شما با فلان شخص در فلان روز فلان جا بودی و رنگ لباست هم فلان رنگ بود.

و خب دیدیم مخاطبش تایید کرد و همه از صحت حرف اش تعجب کردیم.

یا مثلا راجع بهش میگیم ما یه شخصی رو مد نظر داریم و شما ویژگی های شخصیتی،ظاهری و.‌‌..رو به ما بگو و هرچی هم میگه درست از آب درمیاد.

البته گاهی اوقات یه خطاهای ریزی هم داره ولی خب میزان مطالبی که درست گفته به حدیه که اون خطاها اصلا چیزی نیستن.

حالا نظر شما چیه؟این طرف حس شیشمی هست یا نه؟

با کمک خدا و تلاش تو ، زمان خیلی مسائل را تغییر خواهد داد💚

آره دیکه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اینکه حس ششم داره شکی نیست باید به این فکر کنید که شیاد هست یا نیست!

ولا تا جایی که ازش دیدیم آدم ساکت و سربه زیری هستن ایشون،کسی هم تا به حال بدی ازش ندیده.

با کمک خدا و تلاش تو ، زمان خیلی مسائل را تغییر خواهد داد💚