2777
2789
عنوان

تولد دوستم مختلطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 79 پست
ن اتفاقا دوست پسر خیلی مخه اونجا گیر میده داستان و دعوا درست میکنه

اره این و خیلی موافقم گیییر میده 😂😂

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برات گزارش زدم.. تا ندیده و نشناخته ب منو خانوادم توهین نکنی.... شما مذهبی هستی مشکل داری نرو... ...

من مذهبی  نیستم ولی باید با افرادی مث تو برخورد بشه که این چیزار رو می‌آید عادی جلوه میدید

من مذهبی  نیستم ولی باید با افرادی مث تو برخورد بشه که این چیزار رو می‌آید عادی جلوه میدید

شما متعصب هستی و نمیپزی ک آدم ها عقاید مختلف دارن.. من فقط نظرمو گفتم تو میای پاچه منو میگیری... اینجور مسائل برای ما و خانوادم عادیه و نظرمو گفتم...تو خوشت نمیاد بمن چه.. توی خانواده ما با مختلط بودن مشکلی ندارن.. حالا من باید بتو جواب پس بدم؟؟؟ 

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی
ببین کلی پسر هست اونجا که من هیچکدومو نمیشناسم  پس حق بده نگران باشم شما با خانوادت هستی احتم ...

عزیزم تولد دوستته دیگه غریبه ک نیست 

اونا هم آدم هستن دیگه 😅😅 

بله ما کلا تولد ومهمونی هامون مختلطه 

من مهمونی با همسرم میرم 

مجردی هم با بردارم یا خانواده 

ما مشکلی نداریم با مختلط بودن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
شما متعصب هستی و نمیپزی ک آدم ها عقاید مختلف دارن.. من فقط نظرمو گفتم تو میای پاچه منو میگیری... این ...

عزیزم تا عقایدشون  فرو نکنن ول نمیکنن 😂

اونی ک پاچه میگیره تویی.من نظرمو گفتم تو ول کن نیستی همه مث تو کمبود محبت ندارن

چی میگی.. تو اول ریپلای کردی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کمبود محبت؟ چ ربطی داره🤣🤣🤣

من راهبه جهنمی ام..هرجا دیدی منو فرار کن.. قسم به مسیح و پدر آسمان و زمین ..قَسَم که من هر روز به کام مرگ می‌روم #صلیب_خونی
عزیزم تا عقایدشون  فرو نکنن ول نمیکنن 😂

بخدا ک... فک میکنن چون خودشون توی خانواده و محیط بسته بزرگ شدن همه مثل اونان...درک نمیکنن ممکنه فرهنگ و خانوادها فرق داشته باشن.. بابای من مشکل نداره.. اونوقت این گیر میده

بخدا ک... فک میکنن چون خودشون توی خانواده و محیط بسته بزرگ شدن همه مثل اونان...درک نمیکنن ممکنه فرهن ...

اره دیگه هرکس یه سبک زندگی داره  هیچکس نباید به خودش اجازه بده تو زندگی دیگران دخالت کنه 

دقیقا 🤗موافقم باهات 

بخدا ک... فک میکنن چون خودشون توی خانواده و محیط بسته بزرگ شدن همه مثل اونان...درک نمیکنن ممکنه فرهن ...

کسی ب تو گیر نداده توکی اخه.توی محیط بسته بزرگ شی بهتره اینه ول شی..توم حق نداری عقایدتو  ب بقیه تحمیل کنی ک.بی بندوباری اصلااااا  خوب نیس  

عزیزم به ما نگو در محیط بسته و...بزرگ شدید 

وقتی طرف پدر و مادرش راضی نیستند در این طور مهمانی ها بره ، وقتی خودش میگه لباسها و آرایش خاصی میطلبه این طور مهمانی ها ، وقتی نسبت به افراد دیگر در مهمانی اطلاعی نداره و احساس امنیت نداره ما داریم تشویقش میکنیم از خودش بیشتر مراقبت کنه .

اما شما اومدی میگی برو اگه نری من میرم بجات.

شاید شما در اینطور مواقع از خودت میتونی دفاع کنی ، آدما را خیلی خوب می‌شناسی و یکسری حد ومرزا که قطعا هرکسی برای خودش قائل هست. 

اما این دوستمون چرا باید بره جایی که پدر و مادرش رضایت ندارند و شروع هزارتا داستانه براش........؟

به هر حال کارتون اصلا درست نیست که ایشون رو تشویق کردید

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
کسی ب تو گیر نداده توکی اخه.توی محیط بسته بزرگ شی بهتره اینه ول شی..توم حق نداری عقایدتو  ب بقی ...

.من آزاد و مستقلم..  و خانوادم بهم اطمینان دارن....خانواده ام این آزادی رو در اختیار من گذاشتن.. منم استفاده میکنم.. چرا نباید بکنم؟ بعدشم   خواهرام  خونه مجردی دارن.. خودمم ی شهر دیگ زندگی کردم تنها... میخوام بدونی ک خانواده آزادی داریم و توی ی محیط و فرهنگ متفاوت از شما بزرگ شدم... اینکه تو مشکل داری یا خوشت نمیاد بمن چه آخه.. ‌مگ‌من مسئول افکار و سبک زندگی توام?.ای بابا بشین زندگیتو کن.. تو نمیخاد برای خانوادم متاسف باشی🤣