2777
2789

سلام به همگی ممنون ک وقت میزارید و تجربتونو میگید 

میشه بگید برا بچه ای ک اواخر اردیبهشت بدنیا میاد چ وسایلی از سیسمونی لازمه گرفته بشه و چ لوازمی نیاز نیست و غیر قابل استفاده است 

مثلا از سرویس کالسکه کدومش خوب نیست 

یا از قنداق و کیسه خواب و ست مسافرتیو... 

لطفا راهنمایی کنید ممنون😘❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه چی بستگی به خودت داره...ماشین دارید؟ اگه اره حتما صندلی ماشین بگیر... اگه زیاد مسافرت و پیاده روی میری کالسکه بگیر وگرنه لازم نیست...اگه خودتون رو میز غذا میخورید صندلی غذا جزو واجباته، کریر من گرفتم زیاد به دردم نخورد چون سنگینه😶🤦 لباس زیاد نگیر من یه عالم سایز یک و دو گرفتم الان بچم اندازه یه فندقه فقط صفر اندازشه که من فقط دو دست گرفتم😑 تخت نگرفتم و کاملا راضی ام از تصمیمم...گهواره گرفتم ولی حتی یه ثانیه هم استفاده نشد...تاب ریلکسی بگیر خوبه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

عزیزم بستگی داره به استفاده خودت 

شاید برای کسی کریر و کالسکه بدون استفاده باشه

ولی عده ای عصای دستشونه

یا گهواره و قندان و ... همینطور

به نظرم بستگی به سبک زندگی هر مادر داره 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

چون هوا خوبه وقتی به دنیا میاد قنداق فرنگی به دردت نمیخوره یه پتوی دور پیچ بگیر...اغوشی هم بگیر خوبه...من مینی واش دارم راضی ام ولی همین کار رو لباسشویی معمولی هم انجام میده

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

اگه اردیبهشت به دنیا میاد اصلا لباس زمستونی نخر فقط چند دست ست سه تکه بادی و بلوز و شلوار بگیر 

رخت خوابشو مخمل نخر که عرق میکنه خیلی بده 

کالسکه جنس خوب بخر که برات کار کنه مال من ایون فلو خیلی جنسش خوبه 

کریر کم استفاده میشه البته بعضی ها به عنوان صندلی ماشین استفاده میکنن 

لباس اضافه اصلا نخر مثلا برای یکسالگی و دو سالگی چون جثه هر بچه فرق میکنه برای من چندین دست بلا استفاده موند کوچیک بود 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است