2777
2789
عنوان

بحث با همسر

219 بازدید | 20 پست

سلام خانوما. ما مبلغ 170تومن پول پیش خونه قبلیمون هست که با شوهرم قرار بود بزاریمش جایی و سرمایه گذاری بشه و سودش هم خرج نکنیم چون سه سال دیگه دوباره باید خونه اجاره کنیم و پول می‌خوایم ( به مدت سه سال خونه سازمانی داریم) این پول رو آخر آذر باید واریز میکردیم برای سرمایه گذاری. و فعلا همینجوری حساب شوهرم بود. دیشب خواهرش زنگ زد و از شوخی گفت ۲۰۰ تومن داری واسه هشت ماه قرض بدی؟! ( متاهل هستن با دو بچه و شوهرش درآمد کافی) شوهرم با اشاره سر ازم پرسید و منم اشاره کردم که مگه داری؟؟؟ ( چون اصلا قرار نبود اون ۱۷۰ خرج بشه و منظور منم این بود که پول اضافی نداریم که بخوایم قرض بدیم) ولی اون برگشت گفت شماره شبا بده تا براتون بریزم. ما ماهی ۳ تومن اجاره خونه مادرشوهر پدرشوهرمو میدیم. به سود اون پول برای کمک به همچین مخارجی احتیاج داشتیم. منم حسابی دعوا راه انداختم 

از دیشب که قهریم ولی حس میکنم ظهر که بیاد یحوری که من عذاب وجدان بگیرم از رفتارم، برخورد می‌کنه 

بنظر شما من باید چکار میکردم 

دلم نمی‌خواست داد بزنم ولی خب آخه آدم جوش میاره بخدا

حق با شماست 

مردا واقعا عجیبن 

و وقتی بهت اشاره کرد باید اخم میکردی و اشاره میکزدی وای بحالت🤣🤣من خودم اینجوریم 

همین پولو اگر بخوایم بخواهر براردر خودمون بدیم داستانه

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرض دادن پول درکل اشکالی نداره. قرض الحسنه ثواب داره ولی شرایط اقتصادی الان طوریه که نمیشه 8 ماه 170تومن پول رو بدی به کسی چون 8 ماه بعد شده 500 تومن! اینوم خواهر همسرتون باید درک داشته باشه که نداره

بنابراین شما هیچ صحبتی نمیکنی و قهر میمونی تا شوهرت بیاد و باهات حرف بزنه هروقتم اومد همین حرفا رو خیلی آروم و منطقی بهش میگی

الان که دیگه فایده نداره ولی 8 ماه دیگه که دید پولش هیچی نمیکنه دیگه تجربه سختی واسش میشه

من چند سال پیش شوهرم 3 تومن داد به خواهر زاده ش برای 20 روز 

طی 6 ماه و 6 قسط بهمون دادش اصلا نفهمیدیم چیکارش کردیم  

خدایا شکرت  
حالا پولو داد یا نه

امروز می‌ریزه براش 

تهدیدش کردم که اگه زنگ بزنی و کنسل کنی من میدونم و تو 

چون معلوم میشه من گفتم 

آخه وقتی خودمون نداریم چرا باید زورو بازی در بیاره و منو بد جلوه بده 

خودش عقل نداره

امروز می‌ریزه براش  تهدیدش کردم که اگه زنگ بزنی و کنسل کنی من میدونم و تو  چون معلوم میش ...

تهدیدش کردی میگی بده

امدی پس تاپیک چی میزنی😑😑

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
قرض دادن پول درکل اشکالی نداره. قرض الحسنه ثواب داره ولی شرایط اقتصادی الان طوریه که نمیشه 8 ماه 170 ...

صدای خواهرش روی بلندگو بود، همینجوری به شوخی گفت 

این یهو جوگیر شد گفت آره دارم 

البته اونم نگفت که خودت میخوای و این حرفا 

گفت باشه می‌خوایم ماشینمونو ارتقا بدیم 

حق با توعه عزیزم مردا همشون همینن مقصرند ولی یجور رفتار میکنن که انگار مقصر ماییم و همیشه انقد تحت فشار میزارن مارو تا بگیم گور باباش هر غلطی میخوای بکن واقعا حق داری اون پول شماست اولویت آدم باید زندگی خودش باشه بعد زندگی بقیه

صدای خواهرش روی بلندگو بود، همینجوری به شوخی گفت  این یهو جوگیر شد گفت آره دارم  البته ا ...

ارتقا ماشینشون واجب تر از خونه شما بوده دیگه حتما چقد بی ملاحظه هستن بعضیا

تهدیدش کردی میگی بده امدی پس تاپیک چی میزنی😑😑

آخه دیشب عصبانی بودم ولی دلم نمیخواد اونا فک کنن من مانع قرض دادنش شدم 

بخدا قبض ها و اجاره  پدر مادرش با ماست اونوقت اونا ولخرجی میکنن 

اینم که از خودش