2777
2789

بیاید تبادل من ۳۵ سالمه  تا ۳۴ موهام مشکی بود حالا بین موهام سفید داره میاد بیرون کما ولی اومده شما ها موهاتون زیاد سفیدی داره؟

۲۵ سالگی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ۱۱سالگی

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
من 29 سالمه  از سه چهار سال پیش تک و توک داشتم  الان بیشتر شده و به چشم میاد

مو مشکی میگن اینجوریه یکدفه سفیدی میزنه بیرون حس میکنم منم اینجوری می خوام بشم تا الان همه فکر میکردم موهام مشکی می کنم

من از همون بچگیم تو سرم یک یا دوتار موی سفید پیدامیشد 🤣

من قیافم بیبی فیسه موهام خیلی مشکیه ولی لتبه لاش داره سفیدی میبنم تا حالا همه سنم ۲۳ میگفتن  فکر کنم برم به بالای چهل اگر موهام سفید شه 😅