2777
2789
عنوان

بهم گفت تو شکاکی

464 بازدید | 18 پست

دوستان اینکه یه آقا بعد از رفتار نادرست خودش، به طرف مقابل بگه: توشکاکی، نشونه ی خوبی نیست مگه نه؟

توی تاپیک قبل گفتم چی شده

متن تاپیک قبل رو اینجا میذارم:  

سلام

من یک مدته با یک نفر قرار و مدار ازدواج دارم

الان توی مرحله ی آشنایی هستیم

قبلا 4 یا 5 بار توی موقعیت های مختلف خیلی جدی و صریح گفتم که از شوخی کردن مسخره و الکی با خانم ها بدم میاد( یعنی ایشون شوخی بی جا نداشته باشن)

باز دیشب توی یک جمع دیدم چطوری داره حرف میزنه

فقط هم با یک نفر اینطوری برخورد میکنه

من از دیشب باهاش یه کم سرسنگین شدم. میخوام توی انتخابم تجدید نظر کنم

لطفا شما راهنمایی کنید

ممنون میشم

الان باهاش صحبت کردم

بهانه اورد و گفت تو شکاکی

خیلی دلم شکسته به خدا . نمیدونم چکار کنم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخیش در چه حد بود؟

بگو بخند ساده یا لاس زدن؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
شوخیش در چه حد بود؟ بگو بخند ساده یا لاس زدن؟

نامزدم گفت شما توی مهمونی قبل چرا نبودی ، ( همچین چیزی)

خانومه هم گفت دوستان به جای ما

بعد ایشون جواب داد: هیچ کس نمیتونه جای کسی رو بگیره...

یه کم بحث پیش رفت راجع به کار و ... صحبت کردن، نامزدم بهش گفت شما که استثنایی...

در نگاه اول شاید اشکالی نداشته باشه اما همیشه این مدل صحبت ها بینشون هست

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

سلام

ایشون با تگ جایی نمی آیند 🔴🔴🔴

✅️✅️✅️ الان لینک تاپیکتون رو بگذارین توی تاپیکشون 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام ایشون با تگ جایی نمی آیند 🔴🔴🔴 ✅️✅️✅️ الان لینک تاپیکتون رو بگذارین توی تاپیکشون 

سلام میدونم

میخواستم حساب کاربریشون رو پیدا کنم و اون تاپیک حذف تاپیک رو ببینم

ممنون

سلام میدونم میخواستم حساب کاربریشون رو پیدا کنم و اون تاپیک حذف تاپیک رو ببینم ممنون

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نامزدم گفت شما توی مهمونی قبل چرا نبودی ، ( همچین چیزی) خانومه هم گفت دوستان به جای ما بعد ایشون ج ...

حق داری بنظرم

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
نامزدم گفت شما توی مهمونی قبل چرا نبودی ، ( همچین چیزی) خانومه هم گفت دوستان به جای ما بعد ایشون ج ...

اتفاقا در همین نگاه اول هم حرفاشون چندشه

اینکه میگی همیشه این مدلن و مخصوصا با این خانم، خودتو از سر راه نیاوردی ک همیشه خوره مغزته و هرجا بعد ازدواج این خانم باشه ممکنه باز بره سمتش

تجربه من میگه اگر چیزی نبود درجواب توجیهت میکرد ن ک بگه شکاکی،برخورد و مدیریتش درست نبوده

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅