2777
2789
عنوان

ازدواج خانم چند سال بزرگتر

446 بازدید | 35 پست

کسی اینجا هست که اینطور باشه

یا زوجی رو دیدین تا به حال که اینجوری باشن اما زوج موفقیدباشن 

موافقین یا مخالف دلیل و تجربیاتتون رو بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم از بابام دو ماه بزرگتره😄🙄

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

عموم زنش ۴ سال بزرگتره ازش 

رفت یه زن دیگه هم گرفت 

دوتا داره

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
مامانم از بابام دو ماه بزرگتره😄🙄

طرف خواستگارشو چن چند ماه کوجیک تر بوده رد کرده بوده

در صورتی که اگر دو ماهم از خودش بزرگتر بوده رد نمی کرده

یعنی زورم می رسید یه ساعت خانم رو با مشت و لگد می زدم دلم خنک بشه

کلا بالا خونه رو دادن اجاره ملت

مخالفم

برادرم و همسرش خانم 5-6 سال بزرگتر بود اوایل مشخص نبود بعدا همه فک میکردن خانمش خالشه و خاهر مادرمه چون داداشم کمتر از سنش هم میخورد ولی خانمه یکی دوسال بعد از ازدواج سنش تابلو بود .البته ما اصلا چیزی نمیگفتیم اما حرف دیگران رو زندگیشون خیلی تاثیر گذاشت و خانمه نخاست بمونه و جد اشدن .چندوقت پیش دیدمش خانمه خیلی پیر وشکسته شده بود و زن یه اقای مسن شده بود ولی اون اقا بهش میخورد سنش.مقصر هم خودش بود موقه ازدواج با برادرم سنش رو دورغ گفت ولی بعداز عقد شناسنامش رو شد لو رفت

کلن زن وقتی بزرگتر باشه تو چشم میزنه مگر اینکه خیلی سرحال و بیبی فیس باشه.در غیراین صورت زندگیشون خراب میشه ناخاسته حرف و ظاهر و دیدگاها سلیقه ها باعث اختلاف میشه