2777
2789

دیشب خواب دیدم ی پسر خوشگل چند ماهه دارم

بی نظیر بود حسش...

باور کنید هرکسی توی خوابم میگفت بده ببوسمش یا بزارش زمین ک راحت باشه اصلا اصلا اصلا دلم نمیومد جداش کنم از خودم و توی خواب حرص میخوردم ک اینو میگن🤭

من عااااااشق بچم چون شرایطشو ندارم نمیخوام فعلا بچه دار شم😔

از حستون بگید وقتی اولین بچتون رو دنیا اوردید

دعاکنید همه شرایط محیا بشه و منم یه پسر همین شکلی بدنیا بیارم💗

اخی🥺😍

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس خوبیه..از بچه گی با عروسک های بیجون بازی کردن و رسیدن به یه عروسک واقعی..حسیه که نمیشه شیر کرد با ...

اره میتونم درک کنم ..

من اگه بخاطر محیط و وسواسی ک دارم نبودم حتما حتما ماما میشدم بنظرم دیدن بدنیا اومدن بچه ها قشنگ ترین کار دنیاست 

من بچه ندارم مجردم هستم زیاد با داشتن بچه هم حال نمیکنم اما هربار از جلوی یه دبستان غیردولتی که کنار خونمونه رد میشم پسر بچه های کلاس اولی که خب به خاطر خانواده ها خرپولشون همشون استایل های خیلی با نمکی دارن از مدرسه میان بیرون غش ضعف میرم میگم ای کاش یه پسر داشتم هودی پاستیلی براش میخریدم انگشت کوچولوشو لاک میزدم اگه دلش میخواست ولی بعد که از جلوی در مدرسه رد میشم و تموم میشه میگم تو خیلی چیز خوردی دلت خواست و به عقیده قبلیم ادامه میدم (=

من بچه ندارم مجردم هستم زیاد با داشتن بچه هم حال نمیکنم اما هربار از جلوی یه دبستان غیردولتی که کنار ...

وای منم عاشق بچم با دیدنشون حرف زدنشون توی دلم انگار قند اب میشه.. مخصوصا اگه بی ادب نباشن..

منم ادم خیلی حسابگر و منطقی هستم و اصلا نمیتونم همینطور بخاطر تصمیم دلم بچه بیارم

وای منم عاشق بچم با دیدنشون حرف زدنشون توی دلم انگار قند اب میشه.. مخصوصا اگه بی ادب نباشن.. منم اد ...

منم دقیقا همش بهش فکر میکنم میگم واقعا اینجا جای بچه اوردن نیست که بعد بیارمش یه روز بگه مامان فلان چیزو بخوام بگم نمیتونم بخرم نمیتونم فلان کنم نمیتونم بسان کنم هنوز ندارمش حتی باباشم معلوم نیست کیه   ولی اینقدر دوستش دارم به خودم قول دادم تا وقتی خودم سر سامون نگرفتم نیارمش 

یعنی چی؟ من توی خوابم اجازه نمیدادم کسی بیاد سمتش و به همه یجوری حالی میکردم ک فقططط مال خودمه..😌😃

به نظرم بچه داشتن و بچه داری سخت ترین تصمیم و اتفاقی که تو زندگی من افتاد و اصلا با تصورات قبل از اون قابل مقایسه نیست... انشالا وقتی بچه دار شدی اینقدر بی خوابی و خستگی و مسئولیت داره که از خداته یک آدم مطمئن پیدا کنی و بچه رو بهش بسپری حتی شده برای چند دقیقه...

به نظرم بچه داشتن و بچه داری سخت ترین تصمیم و اتفاقی که تو زندگی من افتاد و اصلا با تصورات قبل از او ...

ارهههه منم واسه مسئولیتاشه ک میگم تا توانشو نداشته باشم نمیارم ..

ولی دوسدارم پسر باشه ک بتونم ب پدرش بسپرمش