2777
2789

سلام خانومایی که تجربه دارین کمک کنین لطفا 

من دخترم 2 سال و نیمشه موقع غذا خوردن خیلی منو اذیت میکنه یعنی اصلا غذا نمیخوره باید به زور بهش غذا بدم . کلی ظرف و قاشق چنگالای عروسکی خریدم براش توجهش بهشون جلب شه شاید اثر کنه ولی خیلی تاثیری نداشت صندلی غذا خریدم براش تا نتونه فرار کنه بشینه غذا بخوره ولی بازم غذا نمیخوره باید دور خونه دنبالش بدوام تا دو تا قاشق غذا بخوره . چند روز پیش که برده بودمش خانه بازی یه صندلی توجهش رو جلب کرد روش نشست نقاشی کشید خمیر بازی کرد هر جا میخواست بره سر یه بازی دیگه میگفت نگیرن صندلیمو دوسش دارم حالا من میزارم عکسشو شما بگین اگر اینو براش بخرم چون خیلی خوشش اومده بود ممکنه بشینه روش غذا بخوره ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا انقد این صندلی براش جلب توجه کرد حتی خونه هم که اومده بودیم همش میگفت فردا بریم من رو صندلی بشینم . انقدر براش وسیله خریدم که شاید غذا بخوره دیگه خسته شدم نمیخوام اینم بخرم و هیچ فایده ای نداشته باشه 

همسرم میگه 2 تا بخریم از این صندلی مثلا یکی واسه عروسکش یکی واسه خودش با یه میز بزاریم تو اتاقش غذارو با عروسکش پشت میز بخورن به بهانه بازی و مهمونی تو اتاقش و اینا شاید روش تاثیر داشته باشه . بخرم به نظرتون ؟ قیمتشم خیلی گرون نیست همینو دیجیکالا داره میده یک و 500

ببین عزیزم بچه هاهرچی بیشتربهشون اصرارهای لجبازترمیشن.

من پسرم هنوزدوسالش کامل نشده براش غذامیارم میشینم کنارش یه قاشق میبرم طرف دهنش اگرنخورددیگه اصرارنمیکنم ولی یه ربع بیست دقیقه دیگه میارم دیگه اینارمیخوره.اصلااصرارنکن.

اگه به زوربهش ندی خودش گرشنش بشه میادمیخوره

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

ببین عزیزم بچه هاهرچی بیشتربهشون اصرارهای لجبازترمیشن. من پسرم هنوزدوسالش کامل نشده براش غذامیارم م ...

منم سعی میکنم بی توجهی کنم به این موضوع ولی گرسنش میشه لج میکنه گریه میکنه غذا نمیخوره بازم مجبورم بهش تنقلات بدم مثلا کیک یا بیسکوییت که بیشتر علاقه نشون میده بهشون که فقط سیر بشه چون غذا به ندرت میخوره ولی تو خانه بازی براش یکم سیب زمینی و میوه و اینا برده بودم کامل خورد بدون اذیت

منم سعی میکنم بی توجهی کنم به این موضوع ولی گرسنش میشه لج میکنه گریه میکنه غذا نمیخوره بازم مجبورم ب ...

بچه هاهمبازی که داشته باشن اشتهاشون بهترمیشه پسرمنم وقتی جایی باشیم یامهمون داشته باشیم بهترغذامیخوره

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

بچه هاهمبازی که داشته باشن اشتهاشون بهترمیشه پسرمنم وقتی جایی باشیم یامهمون داشته باشیم بهترغذامیخور ...

توی مهمونی زیاد دقت نکردم چون قبل این که بریم سعی کردم سیرش کنم و وقتی برگشتیم باز اگر گرسنش بود بهش غذا بدم که همه نگن بچت لجبازه یا بد غذاست چرا غذا نمیخوره ولی خونه خودمون که مهمون میاد خیلی دوست داره به بچه هاشون غذا تعارف کنه یا اگر کوچیک تر ازش باشن بهشون غذا بده بخورن

توی مهمونی زیاد دقت نکردم چون قبل این که بریم سعی کردم سیرش کنم و وقتی برگشتیم باز اگر گرسنش بود بهش ...

درک میکنم عزیزم مردم بیکارم که فک میکنن خودشون علامه دهرن،ولی انچیزابرای بچه هاطبیعیه زیادغصه نخورخودش به مروربهترمیشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

درک میکنم عزیزم مردم بیکارم که فک میکنن خودشون علامه دهرن،ولی انچیزابرای بچه هاطبیعیه زیادغصه نخورخو ...

چمیدونم والا خسته شدم دیگه هرکی از راه میرسه میگه چرا بچت لاغره سوع تغذیه داره مگه شیر ندادی بهش حتما شیرخشکیه وقت نمیذاری غذا بدی و ... ایشالا که درست بشه من این صندلیرم سفارش دادم بیاد ببینم تاثیر داره روش یا نه

چمیدونم والا خسته شدم دیگه هرکی از راه میرسه میگه چرا بچت لاغره سوع تغذیه داره مگه شیر ندادی بهش حتم ...

حق داری آبجی،خداکنه دوس داشته باشه قشنگه بخر،امیدوارم نتیجه خوبی ببینی

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰