2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید میدونم ربطی نداره اما حسرت میخورم واقعا 

الان 25 سالمه اما اجازه ی هیچکاری ندارم همسن شما بودم که دگ اصن نگو🥺

خوشبحالت…

حالا که شرایطشو داری از جوونیت استفاده کن، حسابی خوش بگذرون عزیزم💋

ببخشید میدونم ربطی نداره اما حسرت میخورم واقعا  الان 25 سالمه اما اجازه ی هیچکاری ندارم همسن ش ...

موافقم باهات منم همینجوری بودم . الان پشیمونم که چرا واسه خودم زندگی نکردم و شاد نبودم 

موافقم باهات منم همینجوری بودم . الان پشیمونم که چرا واسه خودم زندگی نکردم و شاد نبودم 

اخه مثلا یکی مثه من با وجود چنین شرایطی چجوری میتونه واسه خودش زندگی کنه؟مگه من بدم میاد شاد باشم؟

اما خب چه کنم با وجود پدرمادر فوووووووق سختگیر قادر نیستم اونجور که خودم دلم میخاد زندگی کنم چیکار کنم😭😭

و مطمئنم چندسال دگ که سنم بالابره چقد افسردگیم حادتر میشه وقتی میبینم چطور بهترین سالای جوونم به تباهی رف….

اخه مثلا یکی مثه من با وجود چنین شرایطی چجوری میتونه واسه خودش زندگی کنه؟مگه من بدم میاد شاد باشم؟ ...

منم خانوادم خیلی سختگیرن . باید کم کم راضی بشن که ما خودمون باید برای زندگیمون تصمیم بگیریم . هنوزم دیر نشده جوری که میخوای زندگی کن خانوادت خودشون کم کم راضی میشن

نه عشقم راضی نمیشن من فقط دوبار با یکی قرار گذاشتم اونم زود میومدم خونه بابام به حدی کفری شد که گف ب ...

بالاخره باید تا جایی که میتونی تلاش کنی چون تو فقط یه بار زندگی می‌کنی . کاری که میخوای رو بکن بالاخره یا برنده میشی یا میبازی ولی حداقل تلاشتو کردی 😘

ببخشید میدونم ربطی نداره اما حسرت میخورم واقعا  الان 25 سالمه اما اجازه ی هیچکاری ندارم همسن ش ...

ممنون عزیزم 🥺🌸

ایشالا کسی ک درکنارش خوشبخت هستین رو پیدا کنین و دوتایی باهم برای اهدافتون تلاش کنید 🥺🌱🤍

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹