نمیدونم واقعا چی میشه اسمشو گذاشت فراموشی الزایمر اما بدجور کلافم کرده استرس دارم نکنه چیز جدی باشه و به مرور بد تر بشه
الان من کاربری بودم که چندبار ترکیدم و پارسال تو نی نی سایت بودم برا اخرین بار ترکیدم امسال دوباره اومدم.
اما حتی الان یادم نمیاد اسم کاربری هامو چی گذاشته بودم
حتی پسورد گوشی رو هم گاهی یادم میره یادم میره دیشب شام چی خوردم با کی دیروز بیرون بودم امروز چند شنبه ست کارای روزمره مو فراموش میکنم دیروز سفارش دیوارکوب داشتم یادم نبوده این دفعه قرار بود خود مشتری بیاد بگیره ازم...دوستام زنگ زدن رفتیم شاندیز وسطای راه بودیم مشتری زنگ زد گفت اومدم دیوارکوب هارو تحویل بگیرم گفتم کدوم دیوارکوب مگه برا سفارش قرار نبود دوشنبه بیاین گفت نه خودتون گفتین پنجشنبه...دیگه هیچی کل راهو برگشتیم. باز چند روز پیش از برادر زاده م امتحان و دیکته گرفتم حتی تصحیح هم کردم بعد از یک ساعت بهش میگم عمه بیار ازت امتحان بگیرم زودتر که خوابم میاد فردا باید زود برم سرکار خستم گفت عمه خوبی یادت رفته همین الان گرفتی بعدم فردا جمعه ست میخوای بری سرکار برگه شو نشونم داد دیدم جدی جدی گرفتم و براش تصحیح هم کردم گفتم نه عمه خستم خوابم میاد حواسم نبود چی میگم
خریدای وسایل کیک پزی رو هم انجام دادم
باز فرداش دوباره رفتم خریدم کل وسایلو😐بابام میگه اینا چیه براچی کلی وسایل گرفتی مگه میخواییم دو تا محله رو کیک بدیم منم چیزی نداشتم بگم با یه لبخند ضایع گفتم جمعیت زیاده شاید کم بیاد کلی گرفتم به همه برسه
میگن از بیخوابیه منم که همیشه ی خدا بیدارم یا اصلا نمی خوابم
دیوونه شدم دیوونه از بس که مثل الزایمری ها همه چی یادم میره
نمیدونم به چه دکتری مراجعه کنم کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟؟ یا اطرافیانش یا کسی دیده یا شنیده تا حالا اگه آره خوب شده و چه دکتری رفته؟؟