2777
2789

سلام خانوما من تو  لاین رنگ ثبت نام کردم که برم دوره ببینم.خودم تو تبریزم.قراره برم کرج پیش شهلا بزینی یاد بگیرم..کلاسش نیمه خصوصیه و هفت روزه.سیزده میلیون هزینشه.بعدش برمیگردم شهرمون.به نطرتون تو هفت روز خوب یاد میگیرم؟؟اگه برگردم مشکلی نیست دیگه میتونم کار کنم؟میترسم استرس دارم 

آرتام💙

من تجربه رنگ ندارم

ولی از الان انتظار نداشته باش تو ۷ روز استاد شی چون بعدا میخوره تو ذوقت

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چیکار کنم میگن بهترین استاد رنگ ایرانه

بعضی لاین ها میشه بلافاصله وارد بازار شد

ولی بنظرم رنگ و لایت لاینیه که تو پیش بهترین استاد جهان هم بریم تو ۷ روز نمیتونی حرفه ای شی و نیاز به تمرین داری 

یا باید مدل بزنی یا باید پیش یه ادم حرفه ای دستیار شی

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

به نظرم ۷ روز کمه ، از اشناهامون رفتن دوره  رنگ که بیشتر از ۷ روز بود ، بعدش هم برای کسب تجربه پیش همون استاد کارآموزی میرفت، شما خودتون تجربه آرایشگری دارید؟

به نظرم ۷ روز کمه ، از اشناهامون رفتن دوره  رنگ که بیشتر از ۷ روز بود ، بعدش هم برای کسب تجربه ...

من مشکل و استرسم برای اینه که استاد ازم دوره و نمیتونم پیشش دستیار باشم

آرتام💙
بعضی لاین ها میشه بلافاصله وارد بازار شد ولی بنظرم رنگ و لایت لاینیه که تو پیش بهترین استاد جهان هم ...

نمیدونم والا موندم.اونجا هم یک میلیون بیعانه دادم

آرتام💙