2777
2789
عنوان

کتاب هایی که خانمها باید بخوانند🤍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشت کتاب زرد ! 

همیشه تو کتابخونه ها برید سراغ ته قفسه ها سراغ کتاب های خاک خورده بخصوص تاریخی ها 

اینایی که همیشه ابتدای مسیر چیده شدن و به چاپ صدم رسیدن مفت نمی ارزن . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
چه تاپيك خوبى. ممنون بابت معرفى كتاب ها ولى با احترام من اصلاً كتابهاى انگيزشى رو قبول ندارم 

خواهش میکنم قربونت...
آممم...آره بستگی داره...
من خودمم هم تا حدودی باهات موافقم...نه کاملا ولی میدونم منظورت چیه...
کتابهایی که گفتم و ژانرشون انگیزشی طوره..بیشتر حالت بیوگرافی و زندگی نامه خود نویسنده رو داره
یه کتاب شجاع نه بی نقص میمونه...که اون کتاب هم درباره ایده آل گراییه..خودم چون ادم کمال گرا و ایده ال گرایی بودم( هنوز هم هستم اما با شدت کمتر) واقعا حس میکنم این ایده ال گرایی زیاد خوب نیست...همیشه مارو از خودمون ناراضی نگه میداره...
متوجه منظورت هستم... خودمم تا حدودی باهات هم نظرم...
اگه تو لیست کتابهایی که نوشتم...کتابی هست که از نظرت انگیزشیه زرده بهم بگو

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
زنانی که با گرگ ها می‌دوند صوتیش توی castbox هم هست 

ممنونمم از توصیه ات❤️
اتفاقا دنبال یه کتاب صوتی بودم...حتما گوش میکنم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
کتاب تغییر مسیر رو از کجا رایگان دانلود کنم 

راستش دانلود رایگانش رو خبر ندارم...یه چندتا چنل کتاب دارم بذار نگاه میکنم اگه کتاب رو پیدا کردم همینجا بهت اسم چنل رو میگم🌼

خودت باش دختر مسخره و زرده.ملاله خوبه

ممنونم از نظرت...نمیدونم...خودت باش دختر از نظرم زرد نیومد...

خواهش میکنم قربونت... آممم...آره بستگی داره... من خودمم هم تا حدودی باهات موافقم...نه کاملا ولی میدو ...

كتابى كه تو اين ليست زرد باشه نه نخوندم چند سال پيش يه كتاب انگيزشى كه حتى اسمش هم يادم نيست تا نصف خوندم و واقعاً به نظرم پوچ اومد، تا اينكه چند وقت پيش يه كتابى خوندم كه تو موخره كتاب مترجمش توصيه كرده بود نخونيد، با دليل هم گفته بود. نميتونم اينجا بگم چون صحبت در موردش ممنوعه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من از وقتی کتابای راز و این چیزارو خوندم دیگه میترسم طرف کتابی برم😅

فقط رمان خارجى اونم از نويسنده هاى بزرگ و برجسته. مثل پائولو كوئيلو، گابريل گارسيا ماركز، داستايوسكى و...

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

كتابى كه تو اين ليست زرد باشه نه نخوندم چند سال پيش يه كتاب انگيزشى كه حتى اسمش هم يادم نيست تا نصف ...

اره بهت حق میدم...
حالا همینجا بعضی از دوستان معتقدن خودت باش دختر زرده...بنظر من زرد نیومده بود برای همین معرفیش کردم
یادمه نوجوون بودم عضو کتابخونه مدرسمون بودم...دقیقا رفتم از کتابخونه مدرسمون یه کتاب انگیزشی برداشتم...انقدر لوس و مسخره بود که دیگه تا اخر اون سال تحصیلی هیچ کتابی برنداشتم😂😂
واای فضولیم گل کرد...نمیتونی تو خصوصی بهم اسم کتاب رو بگی؟