2777
2789

1. خودت باش دختر:  احتمالا خیلی هاتون این کتاب رو خوندین..هدف کتاب اینه که مارو به این جمله برسونه"زندگی هرکس فقط به خودش بستگی داره" از اون دسته کتابهاست که واقعا ارزش خوندن داره!
2.رمان سرگذشت ندیمه
3. تغییر مسیر: نویسنده این کتاب شریل سند برگه...عضو هیئت مدیره فیس بوکه و یه خانم بسیار موفقه...اگه توی مسیر کاری حتی زندگی شخصی خودتون دنبال پیشرفتین خوندن این کتاب میتونه براتون جالب و مفید باشه..
4.من ملال هستم: از کتاب های پر فروش بوده و برنده جایزه نوبل هم شده...و درباره تلاش های یه دختره تا حق تحصیل رو بدست بیاره
5.اتاقی ازان خود:احتمالا اگه فمینیست باشین یا مسائل فمینیسم رو دنبال کنین اسم این کتاب به گوشتون خورده
6.شجاع نه بی نقص: یه جور کتاب انگیزشیه...درباره ایده آل گراییه...خوندنش خالی از لطف نیست..شاید بهمون کمک کنه که با وجود همه نقص هامون بتونیم خوشحال باشیم
7.زندگی های خیلی خوب: این کتاب رو نویسنده کتاب های محبوب هری پاتر نوشته و توی این کتاب از راز های موفقیتش حرف زده...خوندن این کتاب هم میتونه خیلی براتون جالب باشه
8. شدن: کتاب شدن هم کتابیه که فکر میکنم خیلی ها خونده باشنش یا حداقل اسمش رو شنیده باشین..یک کتاب انگیزشیه که نویسندش میشل اوباما (همسر ریس جمهور امریکا) است
9. خاطرات یک دختر نوجوان: این کتاب رو نخوندم اما قصد دارم بخونمش و تا جایی که تو اینترنت تحقیق کردم درباره دختریه که شرایط زندگی بسیار سختی داره اوضاع مالی خوبی ندارن. با مادرشبحث و دعوا داره...و این دختر عاشق زندگیه اما تو شرایط سختیه...
10.جنگ و صلح: هرچقدر هم از فضای کتاب و کتابخوانی دور باشین قطعا اسم این کتاب رو شنیدین ...این کتاب 4 جلده و جزو کتابهای مشهوره

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

به کتاب خوندن ومطالعه خیلی علاقه دارم قبلا اینقدرکتاب میخوندم غرق چیزایی ک میخوندم میشدم 

مرسی بابت معرفی ات

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به کتاب خوندن ومطالعه خیلی علاقه دارم قبلا اینقدرکتاب میخوندم غرق چیزایی ک میخوندم میشدم  ...

خواهش میکنم قربووونت
کتاب خوندن واقعا جذابه...منم وقتهایی که کتاب میخونم انقدر میرم تو داستان و باهاش ارتباط میگیرم که از دنیای واقعی و بیرون از کتاب غافل میشم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نياز داشتم يكي بم كتاب معرفي كنع بخونم نميدونستم از كجا شروع كنم مرسي😁

خواهش میکنمممم🌼
امیدوارم این کتابها برات مفید باشه...
هرکدوم رو که میخواستی بخونی یه تحقیقی دربارش بکن با  اونی که بیشتر برات جذابه شروع کن...

خواهش میکنم قربووونت کتاب خوندن واقعا جذابه...منم وقتهایی که کتاب میخونم انقدر میرم تو داستان و باها ...

منم همینطور  

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

چه تاپيك خوبى. ممنون بابت معرفى كتاب ها

ولى با احترام من اصلاً كتابهاى انگيزشى رو قبول ندارم 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel