2821
2789
عنوان

سزارین اختیاری

825 بازدید | 36 پست

سلام دوستان میشه مشورت بدید کدوم دکتر در تبریز قبول می‌کنه سزارین اختیاری انجام بده و در کدوم بیمارستان انجام میده ، من شهرستان هستم ممنون میشم پاسخ بدید

بهتره بری چیزی ک دکتر برات صلاح دیده خواهرم 

سز اختیاری مث این میمونه ک دکتر بگه طبیعی نمیتونی لگند تنگه بعد شما اثرار کنی حتما طبیعی

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهتره بری چیزی ک دکتر برات صلاح دیده خواهرم  سز اختیاری مث این میمونه ک دکتر بگه طبیعی نمیتونی ...

سلام عزیز من دو تا طبیعی زاییدم الان سر سومی دیگه حاضر نیستم طبیعی زایمان کنم سر اون دوتا هم همه میگفتن لکنت تشته ولی رفتم و هم مثانه ام فلج شد بعد از چندین مدت با دارو خوب شد هم مقعدم اندازه توپ پینگ پنگ زد بیرون

الان هرچقد فک میکنم یادم رفت اسمش ی دکتری میشناسم عالیه کارش واقعا صب پیام بده از خواهرم بپرسم بگم

خدا خیرت بده حتما بپرس من اینجا کسی رو نمی‌شناسم و سر در گمم از طرفی هم شهرستانم نمی‌تونم بیان تک تک دکترها رو سر بزنم ببینم کدوم راضی میشه

سلام عزیز من دو تا طبیعی زاییدم الان سر سومی دیگه حاضر نیستم طبیعی زایمان کنم سر اون دوتا هم همه میگ ...

اخی

خب نترسون من تو شرف زایمانم🤣🤣

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
وای چقد بد طبیعی بدتراز سزارینه درسته ؟

بستگی به بدن آدم داره دوستم آنقدر بدنش عالی بود ده شب رفت دوازده بچه بغل بود هم اولیش رو راحت زایید هم دومی ولی بدنم خیلی دیر باز میشه

خدا خیرت بده حتما بپرس من اینجا کسی رو نمی‌شناسم و سر در گمم از طرفی هم شهرستانم نمی‌تونم بیان تک تک ...

مرسی عزیرم. چهار نفر لز دور‌بری هام رفتن همشون راضی بودن صب بگو بفرستم خیلی هم مهربونه 

خدا خیرت بده حتما بپرس من اینجا کسی رو نمی‌شناسم و سر در گمم از طرفی هم شهرستانم نمی‌تونم بیان تک تک ...

دکتر ناهید بی همتا

چهار راه طالقانی ساختمان پارسا

هم کارشون فوق العادس

هم خودشون یه انسان به تمام معنا هستن

من ۹ سال پیش بیمارستان بهبود زایمان کردم

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم
ممنونم خبر داری هنوزم بهبود میره؟

احتمال زیاد

میتونی از ۱۱۸ شمارشو بگیری از منشی اطلاعات دقیق بگیری

تا چند سال پیش پنجشنبه ها بهبود ویزیت هم میکرد

الان اطلاع دقیق ندارم

یک عدد کاربری ۸۹ هستم که قطع دسترسی شدم