2777
2789
عنوان

دنا یا دویست و هفت؟

1513 بازدید | 61 پست

بچه ها به نظرتون بین ماشینای ارزون و ایرانی دنیا بهتره یا 207؟ چرا؟ 

و چه رنگیش؟ 

من باشم میگم دنا به نظرم قشنگ تره و جدید تره. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

دنا شک نکن

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

دنا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟

مام شک داشتیم 

ولی دنا خیلی سر سنگین و شیک تره

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
بگوووو چرااااااا

چووون قشنگ تره و جذااب تره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
مام شک داشتیم  ولی دنا خیلی سر سنگین و شیک تره

علمی تر خب از نظر فنی اطلاعی ندارید؟ 😂

واقعا قشنگ تره دنا من 206 و 207 رو دوست داشتم کلا.

از 207 اره ولی کلی به نظر من قشنگ نی. 

خارجیا ک کلا قشنگ ترن😂

207  اسپرته جوون پسندتره دنام شیکه بیشتر رسمیه  هردوشم مشکیشون قشنگتره بنظرم

صحیح است. 

ولی کلا سدان ها رو من مشکی نمیدوستم.