2821
2789

گاهی ؤقتا که توی اینستا پست میزارن مثلا پدر فلان اینا حس‌میکنم دروغه 

یعنی اونایی که باباشون خوبه و خرج زندگیشؤنو میده با دختراش خوب رفتار میکنه چه حسی دارن حس اینکه پشتتون گرمه بهش تكیه کردین 

هی خدا 😓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا منم هیچ حسی ب پدرم ندارم هیچی واقعا میخوام بدونم احساس ی دختر ب پدرش چجوریه وای من بود ونبودش ...

تک تک حرفای دلمه حرفات دارم اشک میریزم اصلا حسرت میخورم میفهمی ..

با تک تک سلولام درکت میکنم

میبینی چقد سخته ؟ دارم عذاب میکشما فکر اینم که حیف مامان خوشگلم ؛) تموم عمرش فق داره تلاش میکنه حسرت داشتن شوهرای مردم ؛)

این تاپیکها میبینم بیشتر قدر بابام میدونم 

نمیدونم به چی قسم بدم ولی برو بینهایت قدرشو بدون بابا من هیچی دیگه ؛) 

حسرت داشتن باباهای مردم تو دلم موند 

نمیدونم به چی قسم بدم ولی برو بینهایت قدرشو بدون بابا من هیچی دیگه ؛)  حسرت داشتن باباهای مردم ...

درکت میکنم منم ادم سمی تو خانواده و اطرافمون هست

ولی پدر خوب داشتن خیلی حس خوبیه 

من بابام واقعا بهترین مرد زندگیمه خیلی دوسش دارم

نه نامزدم 

عزیزم انشاللع ک میری سر خونه زندگیت وفراموش میکنی اخلاق ورفتار پدرت من الان پدرم اخرین دغدغم هست درگیر زندگی وبچه ها هستم پدرم دوتا زن داره ک بخوام واست تعریف کنم ی کتاب میشه فقط بدون ب اندازه موهای سر بین ما اونا فرق گذاشت اصلا مارو حساب نمیکنه مثلا ما ۶تابچه قدونیم قد بودیم و تو ی اتاقربود مادرم ک رفت زن گرفت مادرم با خونواده شوهر ک بود ۵صبح باید بیدارمیشد نون وغدا دور حیوانات میبود فقط ی کلفت بود وبس 

درکت میکنم منم ادم سمی تو خانواده و اطرافمون هست ولی پدر خوب داشتن خیلی حس خوبیه  من بابام وا ...

بدتر از اینم نیست که میبینی اون بابای طرفه که مرد زندگیشه ها قهرمانشه مال من چی ؟ نهایتش پولایی که با چنگ و دندون به دست میارم خرج بدیهاش میکنم ؛))

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز