2777
2789
عنوان

عاشقی نا به جا وقتی متاهلی

738 بازدید | 31 پست

بچه ها من کارمند هستم مدرک دکترا دارم و یک فرزند دارم 

اینو گفتم بدونید تحصیلاتم بالا هست و اینقدر ادعام میشه که به سختی میتونم یه فرد رو برای آشنایی بپذیرم و ازدواجم با همسرمم کلی تحقیق و آشنایی صورت گرفت

مدتی گذشته از ازدواجمون هم دیگه رو دوست داریم اما من چند وقته حس میکنم از یکی از آشناهامون خوشم میاد و ناخوداگاه باهاش ارتباط برقرار میکنم 

نمیخوام این حس ادامه داشته باشه واقعا خودم بشدت دارم اذیت میشم معمولا هفته ای چار پنج بار ایشونو میبینم بالاجبار ولی میخوام این حس تموم بشه

خواهرانه راهنماییم کنید و لطفا برچسب نزنید 

چیکار کنم این حس از بین بره

صلواتی برای ظهور

امضات رو اجرا کن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن دیدارتونو محدود کنی تا از سرت بیوفته یه هوس زودگذره قطعا

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه حس ناخودآگاهی هست میاد منم قبلا اونطوری شدم بنظر من قرآن بخونی حل میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بیشتر با همسرت وقت بگذرون و وقتی با همین فقط روی همسرت و خوبی هاش تمرکز کن و خوش بگذرون و اینکه بهترین راه اینه ک کمتر اونو ببینی 

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!

سلام.حس احترام حس دوست داشتن حس عاشق شدن‌.شما باید حس احترام رو حفظ و کنترل کنی تا به دوست داشتن ختم نشه.رفت و آمدها رو کمتر کن.شما تواناییش رو داری که خودتون رو نجات بدین.اگر هم جواب نداد از مشاورین اینترنتی یا حضوری راهنمایی بخواین.البته خانمهای بزرگواری که توی سایت هستن از نظراتشون استفاده کن.موفق باشی.شب خوش.

ت سالم،اقتصاد شفاف رقابتی 

گاهی دلم برای طرف مقابلتون میسوزه

یه لحظه فکر کن الان همسرت جای تو بود

چه حالی داشتی؟

بنظرم اگه شوهرتودیگه دوست نداری جدا شو و بعد عاشق یکی دیگه شو

خیانت خیلی بده و بنظرم کثیف ترین کاریه که یه ادم انجام میده

خیلی طبیعیه که حتی تو متاهلی از کسی خوشت بیاد...همه ما آدمیم...ولی اینکه چه عکس العملی داشته باشی مهمه...اگه حد و حدود برای رفتارت میزاری و اجازه نمیدی خیلی نزدیکت بشه و به همسرت وفاداری عالیه...خلاصه زیاد سخت نگیر خودتو حساس نکن هی بخوای فکر الکی کنی بدتر میشه...به این فکر کن که در نهایت همسرت و دوست داری و خانواده خوبی تشکیل دادی و برای نگه داشتنش تلاش کن...

گویا دیگه اخرالزمان شده🙂

این چیزا تو همه زمان ها بوده 

حالا من که دارم اعتراف میکنم و می‌خوام پیشگیری کنم اما خیلیا هم هستن که خیانت میکنن

صلواتی برای ظهور
 خیلی طبیعیه که حتی تو متاهلی از کسی خوشت بیاد...همه ما آدمیم...ولی اینکه چه عکس العملی داشته ب ...

همه ذهن و فکرم همینه اما ایشونو میبینم ناخودآگاه دوس دارم بهش نزدیک بشم و باهاش حرف بزنم 

فقط خدا نجاتم بده

صلواتی برای ظهور
گاهی دلم برای طرف مقابلتون میسوزه یه لحظه فکر کن الان همسرت جای تو بود چه حالی داشتی؟ بنظرم اگه ش ...

عزیزم من برای پیشگیری از خیانت کمک خواستم و بقول دوستان این یه امر طبیعیه و همسر منم صددرصد تا الان بوده که از خانمی خوشش بیاد مهم اینه که کنترل کنیم

صلواتی برای ظهور