2777
2789
عنوان

من مقصرم یااون

257 بازدید | 6 پست

دوستان من تازه پنج شیش ماهه مادرمو ازدست دادم وحالم وروحیه م خیلی داغونه ،با پارتنرم هفت ساله باهمیم اواخرسرده شده بودو باهام سردبود ولی اززمان فوت مادرم یه کم بهترشده بودو بیشتر هوامو داشت خداییش بادلم راه میومدنازمو میکشید ومهربون شده بود، بعدهفته ی قبل من یه متن عاشقانه ی طنز نوشتم فرستادم براش گفتم اینو از زبون خودت برام بفرس، مثل مثلا نوشتم بگو بدون تو میمیرم واز اینحرفا، اونم ننوشت البته فکرکنم ترسید نکنه میخوام اسکرین بگیرم نشون کسی بدم، ننوشت و منم گفتم اگه دوسم داشتی مینوشتی گفت فداتشم عشقم و منم نوشتم بااشکم ازچشمم افتادی، اون دیگه جوابی نداد وزنگ هم نزده ، کات کرده، همیشه زنگ ازطرف اون بود من زنگ نمیزدم اون هرروز غروبا زنگ میزد، حالا ازاون موقع دیگه زنگ نزده بنظرتون من مقصرم یا اوو؟ خودم زنگ بزنم بهش یانه ؟

خدا بهتون صبر بده و تسليت ميگم براي ام مادرتون روحشون شاد و در ارامش باشه و شما درس هاي زندگيتو با كمك خداوند بگيريد ،. ناراحت نكن خودتو هيچ كدوم مقصر نيستيد اميد وارم اين شرايظ شما هستين بيشتر درك تون كنه طلب ارامش براتون دارم 

🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر لوووووووس منم بودم نمیدادم این کارا چیه فرزندم

کلا اخلاقم باهاش بچگونه س عادت داره به اخلاقم زیاد ادای بچگونه درمیارم بدش نمیاد اتفاقا ازاون اخلاقم، ولی این پیامو باهام همراهی نکرد چون همیشه بهش میگفتم بادوستام به همدیگه اسکرین شات میدیم فکرکنم ترسید نکنه اسکرین شات بگیرم بفرستم گروه دوستام و بادوستام بهش بخندیم واسه همین زیربارنرفت، الان من نمیدونم چیکارکنم، زنگ بزنم  بهش یابیخیال بشم دلم خیلی تنگه، من پدرمم فوت شده بعدپدرمادرم اون تنها دلخوشیم بود ازیه طرف فکر میکنم من مقصرنیستم واون دوسم نداره که راحت رفته...

اتفاقا حق با شما بوده

متاسفانه شما یه موضوع مهم رو در نظر نمیگیری و اونم صداقت بشدت زیادت در برابر ایشون هست که بنوعی وظیفه ات شده.اما اون باید متوجه باشه آدمی به صداقت شما پیدا نمیکنه. ضمن اینکه گشته و پیدا نکرده