2777
2789

تنها دلخوشی این روزام اینه که روزای خوب تو راهن😄

این روزام انقدر بدن که اگه خودمو ول کنم گالن گالن اشک میریزم...

ی گاهیم از شدت غم انگار لمس میشم و هیچ اشکی برای ریختن ندارم😁

سالهای اول ازدواجم میگفتم اه خدایا چه زندگی بی چالشی خسته شدم ی مشکل بیار تا درگیرش شم حلش کنم🙃

این شد که الان...

تمام فکر و ذکرم شده ی مشکل اونم(بچه دار شدنه)

خیلی راهها رو رفتم اصلا ی راههایی که احساس میکنم خودم دیگه ی پا حامله کن هستم☹️😄 نشده تاالان...

از اونطرف با خودم میگم خب حالا بچه هم اوردی ب این دنیا اگه حالت باهاش خوب نبود چی؟

از طرفی میگم تو تو این شهر غریبی تو الان دلخوشی پدر و مادرتی اون بچه هم میاد برای تو دلخوشی میشه..

نمیدونم یجورایی برای خودم غول ساختم از حامله شدن..

ینی اولش خاستم بگم از مشکلات بارداری خودم و همسرم ولی دیدم حال ندارم بقیه بیان اسم دکتر خوب از نظر خودشون و یا بابونه و اویشن و الی اخر 

اینا رو دیگه حفظم...

بعد میدونی ما اولش ک شروع کردیم هیچ مشکلی برای بارداری نداشتیم بعد که هی رفتیم جلو مشکل دار شدیم😂چرا واقعا

گاهی ربطش میدم به خدا

گاهی از ادمها متنفر میشم

نمیدونم واقعا

اگر امتحان هست میتونم بگم در حد ازمون علوم پایه دکترا و چه بسا بدتر سخته😄

یطورایی حس میکنم دیگه نمیکشم

ی گاهی منتظر معجزه م ی گاهی ناامید مثل کسی که افتاده ته ی چاهیی که ته نداره

نگران همسرمم هستم اون به روی خودش نمیاره و این خیلی براش سنگینه

کاش یه روز بیام اینجا بگم چقد این روزا جوون بودم و جاهل و چقد مشکلمو بیخود گنده کردم❤️

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواین راه تنهانیستی خیلی اینجاهستن مث تو.یکیش خودمن گاهی به خودم دلداری میدم میگم حل شدنیه مطمئن باش خیلیارودیدم مث خودم حتی بامشکل حادترازخودم ولی زودمشکلشون حل شدامامن همچنان دارم سگ دومیزنم الانم ازاون روزاس که واقعاخسته شدم چقددلم براخودم میسوزه

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

منم به امید روزهای خوب نشستم، ولی میدونم که بالخره یک روزی از راه میرسه، 

تو هم همیشه به این فکر کن که بلخره خدا یک روز شادت میکنه

برای بحث حاملگی به نظرم باید بیخیال ترین باشی،  فکر و خیال نکن، بالخره یک چیزی میشه دیگه، استرس خودش سمه، کلاس برو، چیزایی کع دوست داری انجام بده، کلاس های فرزند پروری برو کتاب بخون ان شاءالله که جواب میگیری، خدا هیچ کس و بی جواب نمیذاره خیالت تخت

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

اینجا هممون انگار درد داریم هر کی یه مدلی یه یکی بچه یکی تنهایی یکی پول یکی مثه من....  

امشب داشتم فکر مبکردم اون موقع که به پدرم برای ازدواج اصرار مبکردم کاشکی منو میبرد بیابون میبست به درخت و شب تنهام میذاشت،  یه دفعه بود ولی ادم مبشدم 

تواین راه تنهانیستی خیلی اینجاهستن مث تو.یکیش خودمن گاهی به خودم دلداری میدم میگم حل شدنیه مطمئن باش ...

اگر حامله شدی بیا اینجا بگو من حسم به حرفات مثبته 

امیدوارم خیلی زود بیای بگی عزیزم❤️

اگر حامله شدی بیا اینجا بگو من حسم به حرفات مثبته  امیدوارم خیلی زود بیای بگی عزیزم❤️

هرچی خیره باشه عزیزم حتماامیدوارم براهممون خیرباشه وبس

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
اینجا هممون انگار درد داریم هر کی یه مدلی یه یکی بچه یکی تنهایی یکی پول یکی مثه من....   امشب ...

از ازدواجت راضی نیستی؟ راضی نبودن از ازدواج ی حسیه که تغییر میکنه هی

ی روز که همسرت بهت محبت کنه یادت میره همه چی مگر اینکه مشکلت اساسی باشه اما بچه دار شدن مث خوره میوفته به  جون ادم من که اینطوریم 

از ازدواجت راضی نیستی؟ راضی نبودن از ازدواج ی حسیه که تغییر میکنه هی ی روز که همسرت بهت محبت کنه یا ...

اول ازدواج خوب بود بعد انگار ورق برگشت خوردیم به یه چالش بزرگ،  دیروز داشتم به خواهرم میگفتم فکر جدایی هستم