2777
2789

مدتهاس حالم بده 

لطفا یه صلوات بفرستید و دعام کنید زندگیم خوب شه دریغ نکنید

براتون زیارت عاشورا میخونم دعاتون میکنم 

بخدا خیلی حالم‌گرفتس .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ممنون از محبتتون براتون زیارت عاشورا خوندم . انشاءالا هیجوقت غم و غصه رو دلتون نشینه ❤

@مامان_دوتاپسر      

@mlita91      

@lady_parpar      

@شیرین_اما_تلخ      

@1377lena  

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
حالت خوب شد ؟!

نه راستش خیلی وقته مشکلات دارم . یوقتایی ک خییییلی غیرقابل تحمل باشه میام اینجا از بچه ها میخام دعام کنن. یا میرم تو تاپیکایی ک دعا و قران خونده میشه.

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
نه راستش خیلی وقته مشکلات دارم . یوقتایی ک خییییلی غیرقابل تحمل باشه میام اینجا از بچه ها میخام دعام ...

هر حال بدی دلیلی داره اگه دوس داشتی راجع بهش صحبت کن خالی بشی ، منم بعضی وقتا از بقیه میخوام برام دعا کنن چون دعا ب زبون کسی دیگه ب استجابت شدن نزدیک تره ولی فقط دعا کافی نیست 

ریشه یابی کن 

اگه قابل حله براش برنامه ریزی کن کوچیکترین تلاشی تو راه حل کردنش حالتو بهتر می‌کنه 

اگه هم نه بپذیرش 

هر حال بدی دلیلی داره اگه دوس داشتی راجع بهش صحبت کن خالی بشی ، منم بعضی وقتا از بقیه میخوام ب ...

میخوام کاریو شروع کنم یمقدار سرمایه میخواد دستمون خالیه همسرمم دریغ میکنه از کمک مالی ب من.

و میونم شکرابه ، لج کرده نمیزاره از خونه برم بیرون ک دنبال کارمو بگیرم. تو زندگیمم خیلی مشکل دارم انقدر دلسرد شدم و افسردم ک حتی نگاه شوهرم نمیتونم بکنم بدم میادازش.

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
میخوام کاریو شروع کنم یمقدار سرمایه میخواد دستمون خالیه همسرمم دریغ میکنه از کمک مالی ب من.  و ...

قطعا اینکه کارتون ب نتیجه برسه صبوری میخواد 

اول از همه رابطه تون رو خوب کنید با همسرتون چون تو مسیر کارآفرینی نداشتن همراه خودش خیلی کارو سخت می‌کنه و برسه کسی ک از تو خانواده داره سنگ میندازه 

اگه مطمئن هستی سرمایه برمیگرده و کار نتیجه میده طلایی چیزی داری بفروش و سرمایه رو جور کن تا جایی ک ممکنه کار رو از تو خونه هندل کن و تا جایی ک ممکنه سعی کن رابطه تو خوب کنی ک حامیت باشه ایشالا حل میشه و میگذره این روزا شد شد نشد فدا سرت غصه نخور خودتو پیر کنی برا چی امسال نشد سال دیگه سال دیگه نشد پنج سال بعد دیر یا زود ب هدفتون میرسین ولی اون چیزی ک از همه مهتره سلامت جسم و روانتونه 

دوستان ممنون از محبتتون براتون زیارت عاشورا خوندم . انشاءالا هیجوقت غم و غصه رو دلتون نشینه ❤ @مام ...

عزیز دلم انشالله که خدا حال دلت رو خوب کنه به بهترین شکل و عاقبت به خیر بشی 🥺 ممنونم ازت اجرت با امام حسین ♥️♥️

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عزیزمی . 

🫂💕💕💕

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
قطعا اینکه کارتون ب نتیجه برسه صبوری میخواد  اول از همه رابطه تون رو خوب کنید با همسرتون چون ت ...

خدا از دهنت بشنوه انشاءالا بشه و نتیجه بده . دعام کنید❤

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️