2777
2789
سلام خوبی یه جا دیدم از سرم تی سی ام استفاده کردی واقعا برات خوب بود؟؟  میشه راهنماییم کنی دیو ...

سلام قشنگم 

من الان اومدم نی نی سایت 

شرمنده ک دیر جواب میدم

ببین سرم تی سی ام برای جای جوش که فرو رفته شده و جای سوختگی مناسبه و پوست رو به عبارتی ترمیم میکنه و من استفاده کردم و راضی بودم .برای جوش هم اگر داری باید از سرم یا کرم ضد جوش بریلی استفاده کنی ک اونم محشره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قشنگم  من الان اومدم نی نی سایت  شرمنده ک دیر جواب میدم ببین سرم تی سی ام برای جای ...

نه منم جای جوش فرورفته دارم میخام بدونم چه جوری استفاده میکردی میزدی رو جوش بعد ماساژ میدادی جذب شه یا میزاشتی خودش جذب شه یدونم اینکه چند ماه دیگه جای فرورفتگی ها میره؟؟ 

نه منم جای جوش فرورفته دارم میخام بدونم چه جوری استفاده میکردی میزدی رو جوش بعد ماساژ میدادی جذب شه ...

عزیزم من میزدم رو قسمتی که فرورفته هستش و کمی ماساژ میدادم 

من به شخصه کم ماساژ میدم و میزارم خودش جذب بشه ، شما مبتونی زیاد ماساژ بدی

و اینکه مدت استفادش بستگی به عمق فرورفتگی ها و تعدادش داره