2777
2789

همه آدما تو زندگیشون پانیک میشن ‌ حالا اونایی ک بیماری پانیک دارن بدتر و بیشتر اتفاق میفتع

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم یه سوال دیگه هم بپرسم؟ دارم میمیرم 

بفرما

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

دور از جون این احساس و داری که داری میمیری؟

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

من خودم پانیک اتک میشم و بیماریش رو دارم .هر وقت اضطراب شدید بگیرم دچار حمله عصبی پانیک اتک میشم.

بفرما

من با یکی از  همکارام یه ساله کار میکنم، دوستیم باهم فکر کنم، همجنسه، حالا یکی از همکارام قراره فردا بهش بگه باهم برین کرج دکتر، ما تهرانیم، به نظرتون قبول میکنه؟

چیکار کنم؟ میرید دکتر؟

پارسال دکتر رفتم  قرص تجویز کرد . اسنتزا خوردم حالم رو بد کرد ‌ ادامه ندادم.  الانم سعی می کنم خبرای بد دنبال نکنم  ورزش کنم . موقعیت های ک پانیک میشم رو شناسایی می کنم . و نفس عمیق میکشم . اهنگای مدیتیشن هم گوش میدم حالم رو خوب می کنه. قرص خیلی بده  باز این داروهای اعصاب. کبد کلیه اعضای بدن ادمو خراب می کنه ‌ پانیک بیماری روحی روانی هست .نیاز ب آرامش درونی داره. نه فقط قرص

پارسال دکتر رفتم  قرص تجویز کرد . اسنتزا خوردم حالم رو بد کرد ‌ ادامه ندادم.  الانم سعی می ...

من آرامش ندارم

همش پر اضطرابم

اون سوالمو خوندی؟

همش تو فکرشم