2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنیک دارم  درمان قطعی داره؟

گلم درمان قطعی برای هیچ مسأله روانی وجود ندارد فقط با یکسری کارها و دارو درمانی میتونی جوری کنارش کنی که انشالله خیلی زود متوجه بشی که انگار این مسأله درونت خاموش شده

همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️

میشه بدون دارو خاموشش کرد؟

قطعا اگر این حملات به اون حدی نباشه که آسیب های جدی بهت زده باشه با تمرین های مداوم ،مدیتیشن،رژیم غذایی که خیلی غیر معقول نیست و این مثبت نگری به مسایل رو در خودت بیشتر کنی این اتفاق میفته ولی گلم باید اول بدونیم چند وقته این مسأله رو تجربه می‌کنی و تا چه حد شدید هستند

نمیمیرم؟ حالتاش بده

خدا نکنه این دیگه وی بود گفتی و خوندم؟ اصلا مشکلی نیست که بخوای تا اییییین حد بزرگش کنی !ولی اینکه که میگی حالاتش بده یعنی باید دارو درمانی کنی!سابقه افسردگی هم داشتی یا احساس میکنی مثل سابق نیستی؟

خدا نکنه این دیگه وی بود گفتی و خوندم؟ اصلا مشکلی نیست که بخوای تا اییییین حد بزرگش کنی !ولی اینکه ک ...

افسرده شدم تازگیا، اصلا سابقه وسواس و افسردگی هم دارم، پر از اضطرابم، چی رو نباید در این حد بزرگش کنم؟