2777
2789
عنوان

کسی هست قلمش خوب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل خییلی هست یا مثلا خودت میتونی فراتر از دانشجویی به پیشرفتای بعد از دوران دانشجویی اشاره کنی ...

هرچی میگردم، متنای کوتاهه در حد دو جمله

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
نه عزیزم دکلمه باشه

دانش اموزان قدیمی حال ردای دانشجویی برتن دارند

وه ک چ زیباست این سراغاز مکرر و این نو شدن اجباری 

طعم گس خرمالو میدهد این شیرینی نیمه تلخ زندگی همینقدر پراز خالی و شوقی پوک شده در بطن ان دختربچه و بچه های کوچک قدیم و جوانان سر ب فلک کشیده امروز 

حال با داشتن این ردا برتن و این طعم گس بازهم اهدافی داریم ک این شیرینی را کامل شیرین میکند و وجودمان را سرمست از آتیه ای که در راه است... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
هرچی میگردم، متنای کوتاهه در حد دو جمله

پس خودت بنویس خواستی اینجا بزار ایراداتو بگیم

چون طبیعتا نوشته های ذهن هرکسی شاید باب میلت نباشه

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
با خودکار میخواین نوشته شه؟

چه فرقی میکنه مگه؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
با قلم نی، ماژیک، خودکار 

عزیزم استارتر منظورش خود متنه بود نه نوشتنش با ابزار

از کجا میدونی؟

خب داره دنبال متن تبریک میگرده

اصلا شاید میخواد تایپ کنه تو گروه بفرسته😄