2777
2789

کسی خورده نتیجه گرفته 

من یه ماهیه دارم میخورم البته پشت هم نه 

فقط پوستم از اون شلی در اومده و یکم سفت شده 

رنگم هم یکم باززز شده « دیدید صبح بلند میشید پوست سرحال تره» اونطوری شدم 

تغییر خاصی نکردم 

طبیعیه؟ 

تجربی‌تون رو میگید

من نخوردم 

اما ی ابرسان برای پوسدم میگی خیلی خشکه

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندمیگیری؟ عکسشو میشه بزاری

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

دوسال بیشتره عضوی ۲۰تا کامنت نداری😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
من نخوردم  اما ی ابرسان برای پوسدم میگی خیلی خشکه

عزیزم کاملاااا بستگی به پوستت داره

من کلینیک خریدم چند وقت پیش ۱۵۰۰ انگار وازلین زدم به پوستم اصلا بهم نمیساخت 

مدیسان خریدم گمون کنم ۲۵۰ همه میگن چی زدی به پوستت 

نرم و لطیف و یه طراوت خاصی به پوستم داده

نوتروژینا مخصوص پوست خشکش بخر

گرونه اون😑

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️