2777
2789
عنوان

سقط،بقایا

1723 بازدید | 23 پست

سلام من دیشب سقط داشتم با سایتوتک تقریبا شش هفته بودم همه چی رو دفع کردم و یه دفه خونریزیم قطع شد و درد شدید گرفتم صبح رفتم بیمارستان ۱۹میل بقایا بود  اول گفتن بستری دوباره چهارتا زیر زبونی گذاشت برام و معاینم کرد گفت فعلا دهانه رحمت بسته،بعد بهم یه آنتی بیوتیک داد یا متیل ارگنوین،با توجه به این که من اصلا خونریزی ندارم چرا متیل داده بهم مگه این دارو برا قطع خونریزی نیست؟

لطفا تا میتونید کسی رو قضاوت نکنید....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم خدا همراهت باشه 

هیچی.....

فقط تا کفش کسی رو نپوشیدی قضاوتش نکن قضاوت کردن گناه بزرگیه خدا همه جای زندگیم هوامو داشته بخاطر همین یه موردی که رعایت کردم از یه جایی به بعد فهمیدم فقط خدا قاضیه تو زندگیه هیچکس در هیچ موردی قضاوت نکردم حتی تو زندگیه پدرمادرم که همه چیو میدیدم،

منظورم به شما نیست ولی اینجا دیدم خیلیا به کسی که سقط عمدی کردن میان چیا میگن چه چیزایی بارش میکنن میخوان بهش ثابت کنن کرده مثلا،ولی خودشون گناه بزرگتری میکنن با دل شکستنشون درصورتی که اگر خودشون حتی نصف مشکلات طرف رو داشته باشن همین کارو میکنن 

اسی یه سوال!تروخدا ج بده خیلی واسم مهمه!وقتی دردت گرفت و رفتی بیمارستان اونجا فهمیدن که سقط عمدی داش ...

عزیزم ببین تو خونه سقط شه بهتره من نرفتم بیمارستان ولی این دفه سقط که شد خونریزیم به کل قطع شد و درد شدید گرفتم که هی میگرفت ول میکرد آخرش مجبور شدم برم ولی من نگفتم با قرص سقط کردم گفتم خودش افتاده 

عزیزم ببین تو خونه سقط شه بهتره من نرفتم بیمارستان ولی این دفه سقط که شد خونریزیم به کل قطع شد و درد ...

عزیزم هزینه قرصای سایتوتکت چند شد 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
عزیزم ببین تو خونه سقط شه بهتره من نرفتم بیمارستان ولی این دفه سقط که شد خونریزیم به کل قطع شد و درد ...

اها ،مرسی همینو میخواستم بدونم که آیا دکترا میفهمن خودت عمدی کردی یا نه!پس اگه نگی نمیفهمن!مرسی یه دنیا!

هیچی..... فقط تا کفش کسی رو نپوشیدی قضاوتش نکن قضاوت کردن گناه بزرگیه خدا همه جای زندگیم هوامو داشت ...

موافقم عزیزم منم تادلت بخواد سقط عمدی داشتم تازه سه قلو دوقلو.  چون ما فامیلیم نباید بدون مشورت  و..  ژنتیک...  باردار بشم اما قرصم خوردم و کلی مواظب بودم چون رحمم فوق العاده جاذب و اسپرم  همسرمم خ فعاله ب سرعت نور باردار میشم😭 دکتر میگ سقط کن چون سلبقه بیماری زیاده تو خانواده همسرم.  انقد گفتن گناه داره فلان.  ...  خب چیکار کنم میگید 💔 بدنیاش بیارم یه عمر عذاب بکشه؟