2777
2789
عنوان

با پارتنرتون راجب چی صحبت میکنین

3350 بازدید | 57 پست

جفتمون کم حرفیم

اصلن نمیدونم راجب چی باید صحبت کنم 

سوالایی ک راجب خودش و رابطمون و....  

پرسیدم

5 ماهه تو رابطه ایم 

نمیدون راجب چی صحبت کنم 

اینم بگم ک دختر پر حرف رو دوس داره ولی من کم حرفم 🤦🏻‍♀️😂

من با پارتنر سابق ام همش دعوا میکردیم  

حالا میگفتم کات کنیم 

میگفت دعوا نمک زندگیه

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب 

من بخاطر پرحرف بودنم بارها مورد تمسخر قرار گرفتم

انقدر دوسش داشتم ک برا حرف زدن باهاش چرتو پرت میگفتم تا بخنده

اخرشم وسط حرفام میگفت تو خوابت نمیاد؟

بهم بر میخورد ولی بازم فردا همین بودم ولی اون ب ندرت عاشق خنده هاش بودم 

کثافت لجن نگو از اولش دوسم نداشت 

قلبم کی خوب میشه💔

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر