2777
2789

نه رفیق صمیمی ای دارم 

نه رابطه خوبی با مادرم دارم

عشقمم که بام سرده

الا میگین خب اینجا حرفاتو بگو 

واقعیتش  از مجازی خسته شدم واقعیتشو میخام دیگه 

خستمممم دیگه

اینم بگم پشت کنکورمو افسرده🤦🏻‍♀️💔

هدف دارم هدفمم دندونه ولی دیگه نمیکشم بخونم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیخوام بگم من بدبخت ترم 

ولی من حتی دوست مجازی هم ندارم ...

تو عمرم دوست نداشتم ...

ایشالله تمام مشکلاتت حل شه ، غصه نخور بلاخره خد یه جا دست ادمو میگیره

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
به نظر من به خدا پناه ببر  هیچکی برات مهم نباشه جز اون  باهاش حرف بزن مطمئنم آرومت میکنه

والا قرانو اینا میخونم با خدا حرف میزنم باهاش رابطه خوبیم دارم  ولی نماز نه حجاب ندارم وخب نمیدونم اینا باید باشن که اروم بشه دلم یانه ؟

اخه دلم اروم نیست

واقعا نمیخوام بگم من بدبخت ترم  ولی من حتی دوست مجازی هم ندارم ... تو عمرم دوست نداشتم ... ا ...

عزیزمم🥺💔خیلی سخته ادم دیوونه میشه از تنهایی دیگه به سرش میزنه🥲

چند سالته توام کنکوری ای؟

عزیزمم🥺💔خیلی سخته ادم دیوونه میشه از تنهایی دیگه به سرش میزنه🥲 چند سالته توام کنکوری ای؟

۲۲ ، کنکور دادم ، دانشجوام

اره واقعا تنهایی سخته ، راستش هیچ وقت نتونستم خود واقعیمو به کسی نشون بدم 

درسته خانوادم هست ،ولی خب دوست هم گاهی اوقات لازمه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
۲۲ ، کنکور دادم ، دانشجوام اره واقعا تنهایی سخته ، راستش هیچ وقت نتونستم خود واقعیمو به کسی نشون بد ...

چی میخونی 

اره بشدت نیازه

چرا با بچه های دانشکاه رفیق نمیشی؟

چی میخونی  اره بشدت نیازه چرا با بچه های دانشکاه رفیق نمیشی؟

راستش رشتمو اگه میخوای خصوصی بگم ، اینجا مشکل میشه 

برام افراد غیرقابل اعتمادن ، بعدم هرکسی رو میبینی نمیخواد دلی رفیقت باشه ، میخواد سود ببره ازت

والا قرانو اینا میخونم با خدا حرف میزنم باهاش رابطه خوبیم دارم  ولی نماز نه حجاب ندارم وخب نمید ...

حجاب رو منم ندارم 

ولی نماز خیلی خوبه 

انگار هدف داری

که روزی سه بار قراره با یکی حرف بزنی 

من خیلی وقتا عجله ای میخونم نماز رو 

ولی وقتایی که حالم خوب نیس دلم میگیره نماز خیلی می‌چسبه بهم

بعد تموم شدنش که میشنی حرفاتو میزنی انگار خالی میشی