sky_101 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 9070 عنوان چقد من تنهام دارم خفه میشم کلی تو دلمه به هیچکس نمیتونم بزنم 🥲 111 بازدید | 9 پست نه رفیق صمیمی ای دارم نه رابطه خوبی با مادرم دارمعشقمم که بام سردهالا میگین خب اینجا حرفاتو بگو واقعیتش از مجازی خسته شدم واقعیتشو میخام دیگه خستمممم دیگهاینم بگم پشت کنکورمو افسرده🤦🏻♀️💔هدف دارم هدفمم دندونه ولی دیگه نمیکشم بخونم🥲 1402/09/10 | 20:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahellllllllliw عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2658 به نظر من به خدا پناه ببر هیچکی برات مهم نباشه جز اون باهاش حرف بزن مطمئنم آرومت میکنه
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3453 واقعا نمیخوام بگم من بدبخت ترم ولی من حتی دوست مجازی هم ندارم ...تو عمرم دوست نداشتم ...ایشالله تمام مشکلاتت حل شه ، غصه نخور بلاخره خد یه جا دست ادمو میگیره متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
sky_101 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 9070 به نظر من به خدا پناه ببر هیچکی برات مهم نباشه جز اون باهاش حرف بزن مطمئنم آرومت میکنه والا قرانو اینا میخونم با خدا حرف میزنم باهاش رابطه خوبیم دارم ولی نماز نه حجاب ندارم وخب نمیدونم اینا باید باشن که اروم بشه دلم یانه ؟اخه دلم اروم نیست
sky_101 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 9070 واقعا نمیخوام بگم من بدبخت ترم ولی من حتی دوست مجازی هم ندارم ... تو عمرم دوست نداشتم ... ا ... عزیزمم🥺💔خیلی سخته ادم دیوونه میشه از تنهایی دیگه به سرش میزنه🥲چند سالته توام کنکوری ای؟
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3453 عزیزمم🥺💔خیلی سخته ادم دیوونه میشه از تنهایی دیگه به سرش میزنه🥲 چند سالته توام کنکوری ای؟ ۲۲ ، کنکور دادم ، دانشجواماره واقعا تنهایی سخته ، راستش هیچ وقت نتونستم خود واقعیمو به کسی نشون بدم درسته خانوادم هست ،ولی خب دوست هم گاهی اوقات لازمه متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
sky_101 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 9070 ۲۲ ، کنکور دادم ، دانشجوام اره واقعا تنهایی سخته ، راستش هیچ وقت نتونستم خود واقعیمو به کسی نشون بد ... چی میخونی اره بشدت نیازهچرا با بچه های دانشکاه رفیق نمیشی؟
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3453 چی میخونی اره بشدت نیازه چرا با بچه های دانشکاه رفیق نمیشی؟ راستش رشتمو اگه میخوای خصوصی بگم ، اینجا مشکل میشه برام افراد غیرقابل اعتمادن ، بعدم هرکسی رو میبینی نمیخواد دلی رفیقت باشه ، میخواد سود ببره ازت متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
sahellllllllliw عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 2658 والا قرانو اینا میخونم با خدا حرف میزنم باهاش رابطه خوبیم دارم ولی نماز نه حجاب ندارم وخب نمید ... حجاب رو منم ندارم ولی نماز خیلی خوبه انگار هدف داری که روزی سه بار قراره با یکی حرف بزنی من خیلی وقتا عجله ای میخونم نماز رو ولی وقتایی که حالم خوب نیس دلم میگیره نماز خیلی میچسبه بهمبعد تموم شدنش که میشنی حرفاتو میزنی انگار خالی میشی