2777
2789

دوستان من با شوهرم خیلی اختلاف داریم و مدام کشمش و دعوا ...من یکهفته اس تبخال تناسلی گرفتم و داعونم و سرماخوردگی شدیدی دارم دیروز عروسی بودیم و شوهرم مدام چشمش به عروس بود که کا سینه هاش بیرون بود و اصلا رعایت نمی‌کرد 

بعد عروسی دوباره طبق معمول جاشو جدا کرد وخوابید خیلی ناراحت شدم و صبح ازشدت بدن درد وکوفتگی مجبور شدم تنهایی برم دکترچون قبلا سرماخورده بودم  واون باهام نیومد حتی کارتم نداد من دوساعت بیمارستان بودم حتی ز نزد و از ظهرتاالان مدام بامن بحث میکنه و به خانوادم و خودم توهین میکنه وقتی ازش میپرسم چرا میگه دارم پول مهریه ات و با پول سود بانک‌های جور میکنم که  ردت کنم بری میگه مردم شانس دارن زن میگیرن تو یه کیلو آرایش کرده بودی ک قیافه ای تو بین اونها نداشتی قیافه ای نداری    این جمله اش به قدری بهم ریختم که هرچی گفت سکوت کردم و تنها کاری که کردم اینه خیره شدم به زمین تاالان....

الانم نشسته دورتر ازمن وپشتشو کرده به من  ومن مریضم و یه لیوان دستم ندادنهارم نخوردم 

.دوتا بچه دارم دوازده ساله ازدواج کردم من و با عروس ۱۸ ساله مقایسه میکنه ..خیلی با جملش شکستم دست وپا سسته....دیگه بااین حرفی که بهم گفته چطور میتونم باهاش ادامه بدم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ساکت نشستی خب

هرچی از دهنت در مبومد میگفتی بهش

میگفتی خودتو نگا کن بعد بیا از من ایراد بگیر

اصا عصابم بهم ریخت

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

چقدر دلم خواست عکس شما و شوهرتو ببینم که چه شکلیه که انقدر اعتماد به نفس داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین