2777
2789

یک داداش ۱۵ ساله دارم درسته سنش کمه ولی خوب اکه امر تون خیر هست بهش شیر و جو میدم زودتر بزرگ شه😂😂

بچه پاکی هست جذاب خوشگله اینم بگم جاری ندارین نخواهید داشت فقط یک خواهر شوهر دارین اونم منم ولی خوب اگه زن داداشم بشین براتون دعا میکنم فقط بگیرن ببریش هرکی میخواد پست کنم😂؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهانه چقدر بهش میدید 

چی.

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

امروز چه خبره همه شوهر یا دادششونو هدیه میدن 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

این و فقد میتونیم به فرزندی قبول کنیم که😂💔😐

اشکال نداره فقط با طناب ببینید نیاد خونه ما😂😂😂

منم یه داداش دارم 34 سالشه هرکی میخواد فقط کافیه عدد 1رو به 300540 ارسال کنید و بسته رو درب منزل دریافت کنید به مناسبت یلدا فقط و فقط 99999تومن

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید