2777
2789

پسرم پنج سالشه میره پیش یک از وقتی میره خیلی اذیت میکنه بیش فعالی گرفته همه چیو میگه نمیتونم یا لجبازی میکنه چکار کنم!همش حواسش پرته  نقاشی میکشید الان مداد میگه میتونم بگیرم تو بکش😥ببرمش دکتر قرص بهش میدن !اخه معلمش گفته ببرش من میخواستم امسال بچه دوم بیارم اینجوری اصلا نمیشه سنمم بالاس دیگه سی و چهار سالمه دلم میخواد زار بزنم من دلم بچه میخواد دوباره معلمش تو دلمو خالی کرده اعصابم داغون شده 

اصلا خوب میشه !بعدیم اینجوری میشه!

یکشنبه وقته دکتر داره ولی من دارم دیوونه میشم از فکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم، پسر گلت رو دکتر بردی؟ منم شرایط مشابه شما دارم، دخترم 6 سالشه و استرس داره، منم دوست داشتم امسال برای بچه دوم اقدام کنم، چون تنها بودن بچم به استرس‌ش دامن زده، ولی با این وضعیت بچم میترسم دومی رو بیارم، دکتر هم میترسم دارو اعصاب بدن

سلام عزیزم، پسر گلت رو دکتر بردی؟ منم شرایط مشابه شما دارم، دخترم 6 سالشه و استرس داره، منم دوست داش ...

اره بردم گفت بر اثره زیاد تی وی و لبتاب دیدن و فقر محیطی دیجیتال بی بی شده همه چیو قطع کردیم یه مدتم گفتن اصلا آموزش نبینه تو محیط و موقعیته استرس زا قرار نگیره من بچه دوم میارم نمیتونم نیارم اصلا دلم راضی نمیشه حتی یه بار خوابشو دیدم بهم میگفت مامان چرا همش به امیر توجه میکنی از اون شب دلم براش رفته شاید مسخره باشه ولی انگار باید تو زندگیم باشه 

اره بردم گفت بر اثره زیاد تی وی و لبتاب دیدن و فقر محیطی دیجیتال بی بی شده همه چیو قطع کردیم یه مدتم ...

عزیزم مرسی که جواب دادی، انشالله خوب خوب بشه، منم دوست دارم دومی رو بیارم، آخه حس میکنم بچم بیشتر از تنهایی اینطوری شده،بشدت دوس داره آبجی یا داداش داشته باشه، هیچ بچه ای هم اطرافمون نیست باهاش بازی کنه 

عزیزم راجب تکلمش میشه بهم بگین

منم پسرم ۳ سالشه فقط چندتا کلمه میگه تو تاپیکای دیگه دیدم نوشتین بی بی دیجیتال بوده میشه بگین کی حرف زد

من خیلی نگرانم پسرم کلیشه نداره فقط واکنش به اسمش کمه ولی وقتی میگم بیسکوییت یا لیمو برمیگرده چون خیلی دوس داره

کار درمانش گفت بی بی دیجیتاله حساش ضعیف شده

عزیزم راجب تکلمش میشه بهم بگینمنم پسرم ۳ سالشه فقط چندتا کلمه میگه تو تاپیکای دیگه دیدم نوشتین بی بی ...

پسره من تکلم مشکلی نداشت زود شروع کرد به صحبت و خوب بود ولی یهو افت کرد من براش از شیش ماهگی کارتون کوکوملون میذاشتم انگلیس خوب شده بود ولی دیگه نمیتونست درست جمله بندی فارسی کنه اشتباه حرف می‌زد دایره لغاتش پایین بود 

در مورده واکنش به اسم من انقد صداش میزدم و روش زوم شده بودم که اونم جواب نمیداد انگار اصلا بدش میومد کسی صداش کنه 

یه مدت تمرکزمو از روش برداشتم برا خودم طراحی کردم بیرون میرفتم دیگه صداش نمیکردم یا اگر میکردم منتظر نبودم ولی گاهی می‌نشستم همینجوری براش حرف میزدم درباره هر چی به ذهنم می‌رسید انگار که داری با یه دوست صحبت میکنی اصلا دیگه رو جمله بندیش حساس نشدم حرفاشو درست نکردم به جاش جواب ندادم وقتی کسی ازش می‌پرسید یا صداش میزد شده پسرم هیچی نمی‌گفت منم نه جواب می‌دادم نه نگاه میکردم به مرور خودش خوب شد صحبت کردنش عادی شد الان خیلی قشنگ و عادی صحبت میکنه