2777
2789

وسایلم از مارکای گرون و خیلی مشهور نیستن اما خداروشکر از همشون راضیم همش برا جهیزیمع

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

الانم دوس دارم لباسشوییم رو عوض کنم اتومات بخرم اما خب مشکلات بیشتری دارم تا این اخه وقتی اینو بابام خرید من این فکر کردم ک راحت داخلش پتو میشورم😂 گفتم همینو میخام

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خریدم هنوز استفاده نکردم 

چرخ گوشت 

ابمیوه.گیر 

گوشتکوب برقی 

دیگ شامل خورد کن و مخلوط و کن و اسیابم هستن به وسیله ی دیگه نیاز نیست 

توستر و چای ساز و اسنک ساز

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

وسایل بزرگم الجیو بوش

کوچیکارم پاناسونیک‌براون کنوود

فقط پولم به ظرفشویی نرسید جای خالیش خیلی احساس میشه😄چایسازم نخریدم که خیلی لنگ‌بودم بابام عیدی بهم داد راحت شدم

ولی وسایلی که خیلی کم استفادم میشه ساندویچ ساز ابمیوه گیری پلوپز

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

لباسشویی الجی خیلی راضیم ، جارو برقی پاناسونیک عااالیه ، اتو تفال عااالی ، مخلوط کن ووگاتی راضیم و استفاده میشه ،

پشیمونم که خورد کن  یا همون غذاساز نخریدم

کتری برقی ووگاتی خریدم  صداش زیاده پشیمونم‌کاش بوش میخریدم ، همزنو مارکشو یادم رفت ولی یادمه گرون‌خریدم پشیمون شدم همزن ارزون تر هم کارمو راه مینداخت و پول الکی دادم تازه اصن اهل کیک و‌دسر درست کردنم نیستم الکی خریدم ، سشوار سایونا خریدم راضیم دیگه جونم بگه برات..چیزی یادم‌نمیاد

توستر هم خاک‌تو‌ سرم نخریدم پشیمونم 

گاز‌ نمیدونم مارکش چیه ولی واسه خرید گاز دقت کن‌نه زیاد بلند باشه نه کوتاه سر شعله ها و سنگا هم چک کن ببین خوب جا افتادن یا نه‌تکون‌میخورن 

جدیدا خرید کردم برای جهاز مارک آزور برداشتم بیشتر وسیلهامو فروشنده آشنا بود این مارک و پیشنهاد دادولی خردکن یورولوکس جاروبرقی گوسونیک چرخ گوشتمو پارس خزر مدل بوفالو برداشتم که خیلی تعریفشو میکنن آبمیوه گیرم ناراتا