2777
2789
عنوان

دلتنگم

193 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها امیدوارم هرجا هستین حالتون عالی باشه 

من ی هفتس حدودا با دوست پسرم کات کردیم با هم... سری آخری بم گفت دیگ زنگ و پیام نبینم خدافظ.. منم سین کردم و هیچی نگفتم دیگه.. ی هفته میگذره خودشم پیام نداده.... چندبار پشت هم همین روزا کات کردیم ولی خودم میرفتم معذرت میخواستم ... ولی این سری آخری دیگه نمیخوام برم سمتش ببینم اصلا خودش میاد یا ن.... ی هفتس دارم میمیرم... هیچی نخوردم دیشب حالم بد شد مامانم بردم دکتر سرم زدم گفتم بخاطر سرماخوردگیه الکی‌‌... دارم دیوونه میشم بچه ها نمیدونم چیکار کنم از بس گریه کردم خسته شدم 

ب هیییچ عنوان نرو حتی اگ از دوریش داشتی میمردی.اصلا ب نفعت نیس ی ساعت بعد اینکه بهش زنگ بزنی عین سگ پشیمون میشی و پیشش بی ارزش میشی تا ۱۰ روز بنظرم امید داشته باش ۱۰ روز گذشت دیگ بنظرم زنگ نمیزنه و بهت علاقه ندارع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربشو داشتی؟

من ۵ ساله با دوسپسرم دوستم ۲ سال اول این بدو من بدو دنبالش😐 دیگ قشنگ خر برش داشته بود یبار ی هفته قهر کرد زنگ نزدم خودش زنگ زد گفتم کات اصلا باورش نمیشد دیگ تا ی ماه هی زنگ میزد من میگفتم دیگ زنگ نزن بهم چون خیییلی اذیتم کرده بود با این کاراش بعد ی ماه دوست شدم باهاش الان ۳ ساله از این کارا نکرده چون میدونه با اولین حرکتی ک بزنه دیگ قیدشو میزنم

دیگه وقتی گفته زنگ نزن................نزن دگه..........فراموشش کن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نرو اصلا نروووو ، ع بس رفتی عادت کرده پیش خودش میگه اخرش میاد مثله همیشه دوباره پیام میده ، واس همونم اینحوری خدافظی کرده ، من همه اینارو تجربه کردم مطمعن باش دلش باشه برمیگرده انقد اخلاقش خوب میشه برنگرده هم یعنی دلش نبوده بسلامت ، خودت و با چیزی سرگرم کن تا سمتش نری

درخاست مطلقا ممنوع 

عزیزم اگه دوست داری اطلاعاتت در مورد این رفتارهای پسرا و آقایون کامل بشه حتما از کانال زیر دیدن کن ببین مسایلی رو مطرح میکنه که نمیشه اینجا گفت

توی ایتا👇

لینک جدید کانال..بفرستید برا دوستاتون😎👇

https://eitaa.com/joinchat/960364732C48fd6478d3

و همین کانال رو توی روبیکا هم دارن

تو روبیکا👇

https://rubika.ir/joinc/CDGIBGFI0DUAGBEXIATFOITDZBAJHDFF

عزیزم حتما قبل هر تصمیمی برو کانالش رو مطالعه کن، روبیکاشون جدیدا زدن نمیدونم کامله یا نه ولی توی ایتا هشتگ هایی داره مثل اعترافات پسرا یا... این اطلاعات رو از دست نده.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نرو اصلا نروووو ، ع بس رفتی عادت کرده پیش خودش میگه اخرش میاد مثله همیشه دوباره پیام میده ، واس همون ...

حرفات اکیههههه

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

[QUOTE=319334334]من ۵ ساله با دوسپسرم دوستم ۲ سال اول این بدو من بدو دنبالش😐 دیگ قشنگ خر برش داشته بود یبار ی هفته 

حققققققق

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!